Elämme maailmassa, jossa on monia mysteerejä!

Maapallolla on noin 7,5 miljardia asukasta, joten paljon asioita tapahtuu jatkuvasti. Suurin osa tapahtuvista asioista pystytään selittämään ja tutkimaan. Joukkoon mahtuu myös paljon selittämättömiä mysteerejä, kuten seuraavat kuvat meille esittävät.

1. Babushka Lady

Kyseinen lady oli hyvin lähellä, kun John F. Kennedy murhattiin. Hän on myös lukuisissa muissakin kuvissa, joissa JFK esiintyy.

jfk

 

2. Yhdeksän kokenutta neuvostoliittolaista vuorikiipeilijää saivat surmansa karulla, mutta selvittämättömällä tavalla.

1959 Uralilla ollut ryhmä tapettiin mystisesti. Kiipeilijät olivat repineet telttansa auki ja yrittäneet juosta karkuun jotain paljain jaloin. Kuusi heistä kuoli hypotermiaan, kaksi vakaviin iskuihin rinnan alueella ja yksi vakaviin iskuihin pään alueella, jolta myös puuttui kieli. Kaikkien vaatteet olivat myös jostain syystä muuttuneet hyvin radioaktiivisiksi.

ural

 

3. Phoenixin valot

Maalikuun 17 vuonna 1997 Phoenixin kaupungin ylle ilmestyi joukko kirkkaita valoja usen tunnin ajaksi. Yhdysvaltain ilmavoimat selittivät tapauksen siten, että valot heijastuivat jostain harjoituksista. Samaiset valot nähtiin myös vuosina 2007 ja 2008.

valot

 

4. Kuvaan ilmestyi astronautti

Jim Templeton oli viettämässä aurinkoista päivää tyttärensä kanssa. Hän otti tyttärestään kuvan ja taustalla ei ollut kuvanottamishetkellä ketään. Kuvan kehittämisen jälkeen siihen oli ilmestynyt mystinen astronautti. Kodak on tutkinut filmin ja vakuuttaa, ettei sitä ole muokattu jälkeenpäin.

astro

 

5. Mystinen peukku

Neljästä kaveruksesta otettu kuva sisältää kaverusten lisäksi myös mystisen peukun. Kyseinen mystinen peukku on kuvassa oikealla olevan mustapaitaisen pojan oikean korvan yläpuolella.

peukku

 

Lähde: Mens-den