Omien lasten hyvinvointi on tärkein asia jokaiselle vanhemmalle. Kaikilta onnettomuuksilta ja vaaratilanteilta ei voida kuitenkaan välttyä vaikka tehtäisiin mitä tahansa.

6-vuotias Tyler oli nukkumassa kerrossängyssä kotonaan Macksvillessa, Australiassa kun hänen äitinsä, Tammy, heräsi lapsensa paniikinomaiseen huutoon, australialainen Daily Telegraph raportoi. 

Hän juoksi äkkiä poikansa luokse selvittääkseen mikä on vialla. 

Ei mennyt montaa sekuntia kunnes hengenvaarallinen selvisi 

Lähes kolme metriä pitkä pyton oli kietoutunut verisen pojan ympärille ja purrut häntä lukuisia kertoja, brittiläinen Independent kirjoittaa. 

Tyler nukkui kerrossängyn ylemmässä osassa, mutta käärme oli onnistunut luikertelemaan hänen viereensä. 

Onnistui pelastamaan poikansa

Tammy sai vapautettua poikansa käärmeen otteesta. Poika oli veren peitossa ja hänellä oli lukuisia puremia ympäri kehoa, joista yksi oli kasvoissa.

Tyler vietiin pikaisesti Macksvillen sairaalaan, josta hänet kuljetettiin toiseen sairaalaan lepäämään yön ylitse, Daily Telegraph kirjoittaa. 

Eläinlääkäri Narre Warren kertoi Daily Mail Australian haastattelussa, että käärmeet ovat sitä aktiivisempia mitä lämpimämpää on. Hän sanoi ettei Tyler ole ensimmäinen, joka on saanut pureman kotonaan. Ihmiset ovat joutuneet käärmeiden hyökkäyksen kohteeksi ympäri Australiaa. 

Perhetuttu, Craig Baker, löysi käärmeen myöhemmin ja tappoi sen. 

Karmiva tilanne päättyi onneksi ja Tammyn mukaan Tyler ei muista tapauksesta juurikaan mitään. 

En osaa edes kuvitella millaista olisi löytää kolmemetrinen käärme omasta kodista. Onneksi Suomessa on vain ranta- ja kyykäärmeitä, eikä kuristajakäärmeitä.