eBaysta voi tehdä todellisia löytöjä erityisesti silloin, jos tuotteiden ei tarvitse olla tuliterässä kunnossa. Tällä kertaa eBayssa myynnissä oleva tuote vie kuitenkin sanan ”käytetty” täysin uudelle levelille.

”Alkuperäinen Fake Taxi” on pistetty myyntiin ja ihmiset ovat lievästi sanottuna innoissaan.

Jos et ole pervo ja korruptoitunut sielu ja ihmettelet että mikä ”Fake Taxi” oikein on, niin tässä tulee pikainen oppikurssi.

Fake Taxi on periaatteessa pornoelokuvissa käytetty auto, jossa aikuiset ihmiset hyppäävät auton kyytiin ja päätyvät harrastamaan seksiä auton takapenkillä.

Yleensä matkustajilla ”ei ole rahaa” tai he eivät ”suostu maksamaan”, jonka seurauksena maksu hoidetaan muilla menetelmillä… Kaikki tapaukset on kuitenkin käsikirjoitettu etukäteen.

NO NIIN, nyt tiedät viimeistään mikä Fake Taxi on, joten voimme jatkaa eBayssa olevan myynti-ilmoituksen parissa.

Tämä auto ei sovellu ihmisille, jotka etsivät kunnollista menopeliä, sillä autoa ei olla katsastettu eikä vakuutettu. Ostajaa kehotetaan myös puhdistamaan auto huolellisesti.

Tässä ilmoitus:

”Me puhdistamme auton höyrypesurilla, jotta pääsemme eroon kaikista bakteereista (emme kuitenkaan ota vastuuta mahdollisista sukupuolitaudeista (auto on todella likainen). Auto on rikki, joten se tulee hinata pois. Autoa ei ole katsastettu tai vakuutettu. Auto on tällä hetkellä Swanseassa. Tätä ajoneuvoa ei voi käyttää oikeana taksina.”

Tämän ilmoituksen perusteella vain pervo haluaisi siis kyseisen auton itselleen.

Autosta on annettu 23 tarjousta ja tällä hetkellä korkein huuto on 810 puntaa eli noin 1000 euroa. Huutokauppa jatkuu kuitenkin vielä muutaman päivä ja hinta tulee luultavasti nousemaan.

Mutta jos haluat käyttää 1000 euroa rikkinäiseen autoon, joka on mällin peitossa… Saat kaupan päälle atiouden todistavan sertifikaatin, sekä 300 puntaa käytettäväksi Fake Taxin viralliseen liikkeeseen.

Joten mitä odotat? Jaa uutinen Facebookissa, jotta ystäväsi voi tarjota tästä legendaarisesta menopelistä tonnin.