Shane ja Hannah ovat saaneet avioliittonsa aikana paljon erikoisia kysymyksiä ja ilkeitä kommentteja. Syy tähän on se, että Shane elää harvinaisen sairauden kanssa, joka rajoittaa merkittävästi hänen kykyään liikkua itsenäisesti.

Avioparin suhteesta tekee merkittävän se, että heistä molemmat ovat äärimmäisen onnellisia toistensa kanssa. Jostain syistä kaksikon suhde on ongelma ihmisille, jotka eivät edes tunne heitä. Hannah kertoo usein saavansa viestejä tuntemattomilta miehiltä, jotka eivät voi käsittää miten Hannah voi tyytyä elämään ”vammaisen” miehen kanssa ja kuinka he voivat edes harrastaa seksiä yhdessä. Mielestäni Hannahin saamat viestit tiivistävät erinomaisesti sen, kuinka pinnallisessa ja yksinkertaisessa yhteiskunnassa me elämme. Seksiin ja rakkauteen kuuluu nimittäin niin paljon muutakin kuin pelkkä paneminen makuuhuoneessa.

Oli miten oli – oheinen video oli yksi iloisimmista ja parhaimmista, jota olen pitkään aikaan nähnyt. On ihanaa nähdä rakastunut pariskunta, joista molemmat kunnioittavat toisiaan ja omaavat erinomaisen huumorintajun.

Voit katsoa pariskunnan haastattelun alapuolelta.

Jos tämän kaksikon välinen rakkaus on mielestäsi aitoa niin jaa artikkeli Facebookissa ja piristä ystäviesi päivää.