Sieppaa

Sosiaalisessa mediassa ja eri uutislähteissä on kuohuttanut Berliinin järkyttävä väkivallanteko. Metroaseman valvontakameraan tallentunut teko on järkyttävää katsottavaa. Videolla näkyy, kuinka tuntematon miesporukka kävelee naisen takana ja yksi heistä päättää ilman syytä potkaista naisen alas portaista.

Törkeä väkivallanteko sattui elokuussa ja Saksan poliisi ei pyynnöistä huolimatta saanut ratkaisevaa vihjettä, joten julkkishenkivartija Michael Kuhr tarjosi 2 000 euroa vihjepalkkion nähtyään videon, sille jonka vihje johtaisi tekijöiden jäljille. Kuhr on ollut myös monien Hollywood tähtien kuten Leonardo DiCaprion, Lady Gagan ja Charlize Theronin henkivartijana sekä auttanut poliisia useissa rikostapauksissa. Kuhr myönsi Facebookissa tehdyssä päivityksessä, että hän meinasi oksentaa nähtyään videon.

Saksan poliisi kertoo, että se on tehnyt pidätyksen tapaukseen liittyen ja pidättänyt yhden miehen tästä seurueesta. Metroasemalla tapahtunut kuvottava teko on herättänyt kiivasta keskustelua ympäri maailmaa ja Expressin mukaan nainen oli murtanut kätensä raukkamaisen teon yhteydessä. Poliisi on kertonut myös, että se on hyvin lähellä ratkaisua tapauksen osalta.

Emme suosittele videota herkille.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=53ShMZHi7q8

Alla myös Michael Kuhrin päivitys tapahtuneesta.

Lähde: Dailymail.co.uk & Berlin.de & Express.co.uk