Brassinainen otti täytettä pakaroihinsa – päiviä myöhemmin otettu kuva on karmivaa katsottavaa

Brasilialaisnainen sai karmivia vammoja toimenpiteestä, jossa oli tarkoituksena kohottaa hänen pyllyään.

Rio de Janeirosta kotoisin oleva kolmen lapsen äiti, Angela Pedrosa, otti peppuunsa 300 millilitraa silikoonia saadakseen suuremman takamuksen. 

Angela joutui kuitenkin sairaalaan kahdeksi kuukaudeksi ja lääkärit taistelivat hänen henkensä puolesta. Lääkärit poistivat pyllystä mädäntynyttä kudosta, joka oli aiheuttanut hengenvaarallisen tulehduksen. 

Lopputuloksena 26-vuotiaan molempiin pakaroihin jäi suuria arpia ja ruhjeita – eikä hän ole vielä päässyt pälkähästä

Angela kertoo tarvitsevansa vielä uusia leikkauksia, jotta aiheutuneet vahingot korjattua. Angela on suunnitellut ottavansa rasvansiirron, jossa täytettä lisätään hänen takamukseensa. Tämä on brassinaisen kolmas peppua kohottava toimenpide. Amercan Society of Plastic Surgeonsin mukaan peppua kohottavat leikkaukset tuovat mukanaan hälyttävän kuolleisuusprosentin. 

Neiti Pedrosa kuitenkin toteaa ettei hänellä ole muuta vaihtoehtoa, sillä hän kärsii huonosta itsetunnosta ja jatkuvista kivuista. 

Viime kuussa plastiikkakirurgit kertoivat yrittäneensä korjata Angelan pakaroita. He siirsivät rasvaa hänen pakaroihinsa, mutta valitettavasti pakarat hylkivät uutta ainesta ja alkoivat mädäntymään. 

Nyt toiveena on, että seuraava toimenpide – jossa rasvaa siirretään hänen vatsastaan – tuo toivotun ja onnistuneen lopputuloksen. Toimenpidettä ollaan kuitenkin jouduttu siirtämään viime leikkauksesta toipumisen viivästyessä. 

Uunituore Wildz on noussut hetkessä valtavaan suosioon Suomessa – Antelias tervetuliaisbonus tarjoaa ilmaiskierroksia ja saa monet tallettamaan 20 euroa!

Aika hurjaa, että pepun kohotus voi olla näin tärkeää. Harva riskeeraisi henkensä saadakseen ”kauniin” pepun.

Uunituore Wildz on noussut hetkessä valtavaan suosioon Suomessa – Antelias tervetuliaisbonus tarjoaa ilmaiskierroksia ja saa monet tallettamaan 20 euroa!