Onko Criss Angel yksi kaikkien aikojen naurettavimmista huijareista? Tätä videota katsoessa tekee mieli sanoa, että kyllä.

Criss Angel on esiintynyt televisiossa jo reilun vuosikymmenen ajan ja hänen tempuilleen tuntuu olevan edelleen kysyntää. Olen kuitenkin sitä mieltä, että Crissin temput menivät jossain vaiheessa mauttomuuden puolelle ja tänä päivänä kyseinen ”taikuri” on minun silmissäni pelkkä huijari.

Tällä kertaa Criss päättää ajaa kanionin jyrkänteeltä alas ja siirtyä maagisesti ilmassa, helikopterin varassa roikkuvaan häkkiin. Stuntin aikana on myös niin suuret liekit ettei häkkiin siirtymistä pysty näkemään ”yllätys, yllätys”.

”Criss Angel suorittaa uskomattoman tempun, jossa hän ajaa kanionin jyrkänteeltä alas ja päätyy tämän jälkeen suljettuun häkkiin.

Criss Angelin Mindfreak-tiimin tehtävänä on laajentaa käsitystä siitä, mihin ihminen todellisuudessa pystyy. Jokaisessa jaksossa maailmankuulu taikuri Criss Angel suorittaa uskomattomia illuusioita, kuolemaa huijaavia pakoja ja pelottomia fyysisiä suorituksia. Criss Angel on tehnyt enemmän taikuuksia televisiossa kuin yksikään toinen taikuri”, YouTubessa kerrotaan vaatimattomasti.

Tämän videon ainoa oikea taikatemppu oli se, että Criss Angel sai minut katsomaan koko videon alusta loppuun.