Emily Sears on jotain niin kuumaa, että määritelmäasteikko loppuu sanavarastosta. Tämä Australialainen vaalea kaunotar asuu nykyään Los Angelesissa ja ollut tänä vuonna otsikoissa, koska kyllästyi epätoivoisten miesten lähettämiin epäsoveliaisiin kuviin ja uhkasi julkaista niitä omilla sosiaalisen median tileillä tai lähettävän niitä miesten vaimoille.

Searsin täti on voittanut vuonna 1956 vuoden malli-tittelin, eli kauneus kulkee perheessä. Vuonna 1985 syntynyt kaunotar toimii mallina ja on nähty sivurooleissa elokuvissa, musiikkivideoissa sekä peleissä. Sears on onnistunut pitämään hyvin oman elämänsä salassa medialta ja kaunottaren rakkauselämästä ei ole saatu vielä lukea lehidstä.

Muu on kuitenkin sivuseikkaa, kun katsotaan tätä huumaavaa neitoa. Instagram-tililleen hän on ehtinyt jo kerätä 3,6 miljoonaa seuraajaa ja ei ihme. Suoraan en uskaltaisi näitä kuvia katsoa avokonttorissa, mutta päätimme kuitenkin kerätä teille parhaita paloja hänen tililtään. Sears on reilussa vuodessa kolminkertaistanut seuraajamäärän Instagramissa, joten tämä ansaitsee meidän uusintakatsauksen.

 
Sieppaa
 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
Lähde: Instagram.com/emilysears & Brobible.com