Floridasta kotoisin oleva Stephanie Villagomez, 29, ei ole pystynyt löytämään tavallista päivätyötä, koska hän on ”liian seksikäs.”

Stephanie ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi, sillä hän päätti tehdä rahaa ”yliluonnollisella kauneudellaan” myymällä pervoa materiaalia itsestään internetissä. Stephanie tienaa tällä hetkellä 60 000 dollaria kuukaudessa ja joskus jopa 25 000 dollaria päivässä.

Stephanie kertoo saaneensa potkut tavalliselta työpaikalta, kun hänen pomonsa vaimo tuli mustasukkaiseksi Stephaniesta ja hänen ulkonäöstään.

”Olin tarjoilijana ravintolassa ja kollegani vihasivat minua, koska miehet halusivat aina että minä palvelisin heitä. Sain tämän seurauksena enemmän tippiä kuin muut tarjoilijat”, Stephanie selittää ja jatkaa:

”Muut naispuoliset tarjoilijat eivät edes puhuneet minulle, koska he vihasivat minua. Minun oli vaikea tehdä töitä, sillä he puhuivat pahaa selkäni takana ja levittivät valheellista tietoa.”

Villagomez kertoo lähteneensä muilta työpaikoilta, koska hän oli kyllästynyt kollegoihinsa ja siihen kuinka he aina tekivät työstä vaivalloista. Tämän seurauksena hän ei enää jaksanut etsiä uutta työpaikkaa, vaan vaihtoi alaa ja kaupallisti ulkonäkönsä.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13