George Floydin koko pidätysvideo vuodettiin nettiin – materiaali leviää maailmalla

George Floydin kuolema käynnisti useita mielenosoituksia ympäri maailmaa ja mellakat ovat jatkuneet Jenkeissä toukokuusta lähtien aiheuttaen satoja kuolonuhreja ja mittavia vahinkoja.

DailyMail sai käsiinsä ja julkaisi koko George Floydin kiinniottoon ja kuolemaan johtaneen tilanteen. Poliisi Thomas Lanen ja Alex Kuengin body-kameralle tallentunut video on herättänyt keskustelua puolesta sekä vastaan. George Floyd kuoli toukokuun 25. päivä, kun kolmas poliisi Derek Chauvin painoi polvella hänen niskaansa asfalttia vasten 9 minuutin ajan.

Poliisin kuvaamalla videolla voi kuulla, kuinka George Floyd kertoo kärsivänsä klaustrofobiasta ja ahdistuneisuudesta, jonka vuoksi hän ei voi mennä poliisiauton takapenkille istumaan.

”Katson sinua silmästä silmään. Ole kiltti äläkä ammu minua. Minä menetin juuri äitini”, George Floyd sanoo poliisille videon alkumetreillä.

Poliisi kuitenkin veti miehen ulos autosta ja pisti hänet rautoihin samalla, kun Floydin ex-puoliso totesi miehen kärsivän mielenterveysongelmista ja pelkäävän poliisia.

Floyd ei suostunut menemään poliisiauton sisään lukuisista kehotuksista huolimatta ja tämän jälkeen Derek painoi hänet maata vasten poliisiauton viereen – tilanne kesti 9 minuutin ajan, jonka jälkeen Floyd menehtyi.

Voit katsoa videon alapuolelta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.