shutterstock_189338930

Brasilian MM-kisat saivat surkean lopun, kun Hollanti lisäsi sen tuskaa viemällä pronssisen mitalin sen nenän edestä.

Ensimmäinen maali nähtiin, kun ensimmäistä erää oltiin pelattu noin kolme minuuttia. Hollannille tarjoutui mahdollisuus upottaa pallo Brasilian verkkoon rangaistuspotkun myötä. Robin Van Persie ei jättänyt epäilyksille sijaa, kun hän tykitti pallon oikeaan yläkulmaan.

14 minuuttia myöhemmin Brasilian maalista kaiveltiin palloa jo toistamiseen, kun Hollanti siirtyi 0-2 johtoon. Hetken jo moni ehti luulla, että samanlainen turpasauna jatkuu kuin Brasilian kohdatessa Saksan.

Toisen erän lopussa Hollanti viimeisteli lisäajalla lukemat 0-3 ja näin pronssiset mitallit matkaavat Brasiliasta Hollantiin. Huomenna sunnuntaina 13.7. kello 23.00 alkaa finaaliottelu, jossa pelaavat vastakkain Argentiina ja Saksa.