Huumeaddikti teki rikosilmoituksen – poliisi joutui pidättelemään naurua, kun hän kuuli syyn

Kiinalaismies ei miettinyt asioita kovin pitkälle, kun hän meni tekemään rikosilmoituksen ostamastaan sokerista, jonka piti olla metamfetamiinia.

Kiinan Jiangsun provinssista kotoisin oleva Wang in Lianyungang meni paikalliselle poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen. Hänellä oli mukanaan pussillinen kristallisoitunutta sokeria, jonka piti diilerin mukaan olla ’kristallia’ eli puhdistettua metamfetamiinia. Huumeaddikti pyysi että poliisi yrittäisi saada diilerin kiinni ja maksamaan uhrille 180 euron arvoisen korvauksen.

Wang in Lianyungang kertoo ostaneensa ”huumetta” Zhou-nimiseltä mieheltä, joka kauppasikin loppupeleissä pelkkää huumeiksi naamioitua sokeria.

Poliisi sai lopulta diilerin kiinni, joka myönsi myyneensä Wangille sokeria. Myyty sokeriannos oli painoltaan 1.59 grammaa ja viranomaisten tutkimukset vahvistivat että se oli sokeria.

Wang vietiin samalla huumetesteihin, jossa hänen verestään löydettiin metamfetamiinia. Mies myönsi käyttäneensä huumeita toissapäivänä ja tällä hetkell sekä diileri ja Wang istuvat tutkintavankeudessa.

Miten meni noin niin kuin omasta mielestä? Jaa juttu, jos uskot että kaverisi voisi huvittua tästä tarinasta. 😀

Lähde: 9gag.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.