Isät suojelevat tyttöjään erityisen paljon teini-iässä, kun murrosikäiset pojat jallittavat tyttäriä.

Tämä tarina sisältää hurjan aloituksen, joka kääntyy lopulta erittäin onnellisesti. Isän hermot ja huolehtivaisuus ovat jotain, mistä jokainen vanhempi voi ottaa mallia.

1. Eräänä aamuna isä käveli yläkertaan ja huomasi sohvallaan hänen alastoman tyttärensä sekä pojan, jotka nukkuivat.

lifebuzz-0979b21a5bcb6133e6ba254dae8e3a53-limit_2000

2. Isä ei kuitenkaan menettänyt hermojaan, vaan käveli rauhallisesti alakertaan ja alkoi valmistamaan aamiaista. Isä pyysi samalla vaimoaan ja nuorempaa tytärtään kävelemään alakertaan.

2

3. Isä, vaimo ja nuorempi tytär asettuivat keittiöpöydän ääreen, kun tytär ja poikaystävä vielä nukkuivat.

4. Tämän jälkeen isä huusi aidolla perivenäläisellä aksentilla ”Nuori mies! Aamiainen on valmiina!”

3

5. Poikaystävä pomppasi ylös sohvalta ja puki hermostuneena päällensä. Isä pyysi tämän jälkeen poikaa istumaan ruokapöydän ääreen ja kysyi: ”Ystäväni, aion kysyä sinulta yhden kysymyksen, joka on erittäin tärkeä… Sinun kannaltasi… (poikaystävä pidättää hengitystä) Pidätkö kissoista?” Teinit tiesivät tehneensä virheen, mutta isän mielestä heitä ei ollut tarvetta haukkua tai syyllistää sen enempää.

6. Tytär ja poika olivat seurustelleet noin kuukauden ajan, kun isä sai heidät kiinni sohvalta. Poika vaikutti kouluttamattomalta, mutta oli erittäin nöyrä ja kunnioittavainen. Poikaystävä haki pyörällään tyttären joka aamu kouluun ja iltaisin he tekivät yhdessä kotiläksyjä. Poikaystävä piti myös huolta tyttöystävästään ja oli erittäin kohtelias isän vaimoa ja nuorempaa tytärtä kohtaan. 8 kuukauden jälkeen poikaystävä saapui tyttöystävän perheen luokse ja kertoi järkyttävän tarinan omasta elämästään.

7. Perhe sai selville, että pojan isä oli tehnyt itsemurhan ja hänen huumeriippuvainen äitinsä oli samalla hylännyt lapsensa. Pojalla ei ollut kotia ja hän joutui nukkumaan puiston penkeillä, kaduilla ja ”ystäviensä” luona. Hän teki töitä rakennustyömaalla saadakseen ruokaa itselleen.

4

8. Poika sai ruokaa joiltakin naapureilta, mutta oli usein nälkäinen. Iltaisin kotitehtävien jälkeen poika poistui tyttöystävänsä perheen luota aina hymyssä suin.

5

9. Isä antoi poikaystävälle avaimen kotiinsa, kun hän kuuli tämän surullisen tarinan. Säännöt ja odotukset oltiin sovittu etukäteen. Poika sai tyttöystävän talosta oman huoneen, jonka hän sai sisustaa haluamallaan tavalla. Poika sai myös koulun suoritettua loppuun, sillä hänellä oli unelmana ryhtyä yrittäjäksi.

6

10. Tämä tarina tapahtui vuonna 2000. 17 vuotta myöhemmin entinen tyttöystävä on nykyään vaimo. Pariskunnalla on kolme lasta ja yhteinen menestyvä yritys. Kaikesta voi oikeastaan kiittää ymmärtäväistä isää, joka ei ajanut poikaystävää pois talostaan yhden virheen vuoksi.

7
Lähde: lifebuzz.com