Nyt tulevaisuus on täällä ja voit unohtaa silikoonityttöystävän sekä vielä perinteisemmän pumpattavan tyttöystävän Barbaran. Japanilaiset ovat nimittäin kehittäneet virtuaalisentyttöystävän ja mikä parasta se ei nalkuta, odottaa sinua kotiin ja kannustaa sinua.

Muualta ei olisit voinut odottaa tätä innovaatiota, kuin Japanista. Keksinnön tuo markkinoille yritys nimeltään Gatebox. Virtuaalinen tyttöystävä on saatu kompaktiin pakettiin ja noin 0,5 metriä korkea pakkaus ei paina kuin 5 kiloa. Valmistaja kertoo esittelyvideolla, että tyttöystävä herättää sinut, muistuttaa sateenvarjosta, lähettää päivän aikana kannustusviestejä sekä odottaa sinua kotiin ja nauttii illalla kupin teetä telkkarin äärellä ennen nukkumaanmenoa. Videolla tyttö on varustettu sähkyvillä sinisillä silmillä, jotka mätsäävät sinisiin hiuksiin sekä kiva asu päällä. Sylinterin sisällä oleva neitokainen maksaa omaksi vain 2 400 euroa. Valmistaja ottaa tällä hetkellä ennakkotilauksia vastaa, mutta ainut ongelma tässä kokonaisuudessa vaikuttaa olevan, että tyttö on vain hologrammi.

Yrityksen mukaan keksinnön taustalla on, että Japanissa on niin paljon sinkkumiehiä ja tilanne on heidän mukaan hälyttävä. Keksintöä on ehditty jo kritisoimaan masentavaksi ja joku kysyi yrityksen Facebook-sivuilla, että mitä tapahtuu, kun tulet kotiin ja tyttöystäväsi pettää sinua leivänpaahtimen kanssa?

Toimituksemme jää odottamaan kuitenkin miespuolista versiota naisille ja miksi ei miehille vaikka kaveriksi, esimerkiksi vetämään kalsarikännejä viikonloppuisin.

Esittelyvideot voit katsoa alta

httpvh://www.youtube.com/watch?v=kcCHYLIRayk

httpvh://www.youtube.com/watch?v=zNWnx5DC03E

httpvh://www.youtube.com/watch?v=cOX_zrniuTc

Lähde: Telegraph.co.uk