Ruotsalainen nainen otti tatuoinnin, jossa piti lukea hänen poikansa nimi. Tatuoija teki kuitenkin kohtalokkaan virheen, jonka vuoksi tarina sai todella erikoisen käänteen.

30-vuotias Johanna Giselhäll Sandström on kotoisin Kyrkhultin kaupungista, Ruotsista. 30-vuotiaalla Johannalla on kaksi lasta, Nova ja Kelvin, ja ruotsalaisäiti halusi osoittaa rakkauttaan tatuoimalla lastensa nimet käsivarteensa. Hän meni paikalliselle tatuoijalle ja kertoi toiveestaan. Tatuoija ei missään vaiheessa kysynyt olivatko nimet oikein, hän vain ryhtyi töihin.

Johanna ei huomannut tatuoinneissa aluksi mitään erikoista, mutta moka selvisi vasta myöhemmin kotona. Tatuoinnissa luki ”Kevin” -nimen sijasta ”Kelvin.”

”Kerroin tatuoijalle että halusin lapseni tatuoituna iholleni ja annoin hänelle molempien nimet”, nainen kertoo paikalliselle Blekinge Lans Tidning -lehdelle. Taiteilija piirsi mallin paperille ja en missään vaiheessa ajatellut että nimi voisi olla kirjoitettu väärin.”

Sandström kertoo menneensä seuraavana päivänä tatuoijan luokse saadakseen rahansa takaisin. Tatuoija oli sanonut ettei mitään ole tehtävissä, tosin hän suostui antamaan rahat takaisin. Johannan ainoana mahdollisuutena oli mennä takaisin kotiin ja miettiä keinoa, jolla tilanteen olisi voinut korjata.

Ainoana vaihtoehtona olisi ollut laserpoisto ja leikkaus, joten Johanna ja hänen aviomiehensä päättivät että pojalle oli helpompi antaa uusi nimi. Onneksi he kuitenkin pitivät myös ”Kelvin” -nimestä.

”En ole koskaan kuullut nimeä ”Kelvin” aikaisemmin”, äiti sanoo ja jatkaa.

”Täällä ei ole ketään, joka nimeää poikansa Kelviniksi. Mietin asiaa ja tajusin että nimi oli todella uniikki. Tällä hetkellä Kelvin on mielestämme parempi nimi kuin Kevin.”

Poika oli tuolloin vain kahden vuoden ikäinen, joten nimenvaihto ei vaikuttanut häneen suuremmin. Johanna on saanut myös kolmannen lapsen, jonka nimi on Freja. Hän kertoo kirjoittavansa nimen tuhat kertaa paperille ennen kuin hän antaa työn tatuoijan vastuulle.

Aikamoinen moka, joka lopulta kääntyikin onnistumiseksi! Jaa juttu, jos et välttämättä olisi vaihtanut poikasi nimeä tatuoinnin vuoksi.

Lähde: Odditycentral.com