Tungphoto / Shutterstock.com

Juuri päättyneessä välieräottelussa kohtasivat Hollanti ja Argentina. Ottelun voitti Argentina rangaistupotkukilpailussa ja se kohtaa sunnuntain finaalissa Saksan.

Toisen välieräottelun ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta hyvin tarkkaa peliä, kuten arvata saattoi. Ottelua päästiin pelaamaan Sao Paulossa ihanteellisissa olosuhteissa. Lämpötila oli vain noin 15 astetta ja sateinen, joten liiallinen helle ei ainakaan pelaajia uuvuttanut.

Ensimmäisessä erässä ei nähty maaleja, joten toiseen erään lähdettiin tilanteesta 0-0. Toisen erän lopussa Hollanti yritti kiivaasti ratkaista peliä varsinaisella peliajalla, mutta tuloksetta. Toinen erä päättyi ensimmäisen erän tapaan 0-0.

Jatkoajalla ei saatu vieläkään ratkaisua ottelulle, joten sitä ratkottiin rangaistupotkukilpailussa, jonka voittajaksi selviytyi Argentina.

Pronssiottelussa, joka pelataan lauantaina 12.7. kello 23.00 ovat vastakkain kovaan kohteluun joutunut Brasilia sekä tänään hävinnyt Hollanti. Turnauksen huipentuma eli itse finaali pelataan Saksan ja Argentinan kesken sunnuntaina 13.7. kello 23.00 alkaen.