Chris Street, Kanadan Saskatchewan provinssin asukas, julkaisi hetki sitten kamalan videon, jossa musta sutta muistuttava eläin hyökkäsi hänen koiransa kimppuun.

Oheista kuvaa katsoessa on vaikeaa sanoa, onko eläin todella pelkkä susi?

“Kuvasin videon mökkimme läheisyydessä olevalla polulla”, Street kertoo ja jatkaa:

”Me näemme usein karhuja, jotka tulevat mökin läheisyyteen mutta tänä vuonna lähellämme on ollut musta susi joka on näyttäytynyt aika ajoin. Me huomasimme suden mökkimme ikkunasta ja menin tämän jälkeen kameran kanssa ulos. Mökin omistaja, Dan, oli sillä välin hakemassa haulikkoa.

Otin sudesta muutamia kuvia, jonka jälkeen se lähti mutta palasi muutamaa minuuttia myöhemmin ja tuolloin koiramme, Trigger, lähti sen perään. Susi odotti että koira käänsi selkänsä, jonka jälkeen se hyökkäsi ja heitti sen ilmaan suoraan silmiemme edessä.

Dan ampui haulikolla ilmaan, jonka jälkeen susi lähti karkuun. Me seurasimme sitä hetken aikaa ja ammuimme ilmaan vielä kerran, jotta se pelästyisi ja lähtisi muualle.” 

BeFunky-collage (94)

Street oli lopettanut videon kuvaamisen, kun koiran kimppuun hyökättiin – hänen mukaansa koira on kuitenkin kunnossa.

”Susi palasi vielä kaksi kertaa etsien koiraamme. Trigger sai muutamia vammoja, mutta se toipui niistä hyvin”, Street kertoo.

Täytyy sanoa että on muuten valtava susi! Onneksi koira selvisi hengissä ja omistajat saivat suden karkotettua… Ainakin hetkeksi.