Jääkiekossa sattuu aika ajoin ikäviä loukkaantumisia, joiden pelkkä katsominen tekee kipeää. Suuret miehet, luistimet, mailat, jäinen kaukalo ja kova kiekko ovat yhdistelmä, joka luonnollisesti tuottaa vaarallisia tilanteita.

Winnipeg Jetsin Blake Wheeler sai kivuliaan osuman, kun hän heittäytyi kiekon eteen Edmonton Oilersia vastaan pelatun ottelun aikana. NHL:n pudotuspelit ovat käynnissä ja tämä tarkoittaa sitä, että moni pelaaja on valmis ottamaan osuman joukkueensa puolesta. Veikkaan ettei Blake kuitenkaan osannut arvata, että heittäytyminen kostautuisi näin pahasti.

Lämäri osui suoraan haaroväliin

Blake Wheelerin uhraus maksoi paljon, sillä kiekko lensi kovalla vauhdilla suoraan hänen haaroväliinsä ja munasuojat eivät ilmeisesti kuitanneet koko pommia.

Blake kaatui tilanteen jälkeen maahan pidellen käsiään haarovälinsä päällä. Tämän jälkeen hän nousi ja linkutti suoraan pukukoppiin.

Toivottavasti jääkiekkoilija selvisi tilanteesta vain säikähdyksellä. Tällaisissa tapauksissa on aina riskinä, että menee kyky hankkia lapsia…

Voit katsoa videon alapuolelta.