Venäjältä kotoisin oleva perheenäiti päästi yhden lapsistaan ratin taakse. Lapsi kiihdytti 130 kilometrin tuntinopeuteen samalla, kun äiti kuvasi vieressä ja latasi videon nettiin.

Videomateriaalilta käy selvästi ilmi kuinka alaikäinen kuljettaja ajaa julkisella moottoritiellä. Äiti kuvasi myös auton nopeusmittaria, joka näytti pahimmillaan 130 km/h.

”Elän niin kuin haluan”

”Minä eläin niin kuin haluan, enkä kadu mitään – suhtaudun kaikkeen rauhallisesti”, 9-vuotiaan poikansa ajamaan laittanut äiti kommentoi.

”En kaipaa teidän rassukoiden kommentteja. Teillä ei ole oikeutta tuomiota, sillä ette tunne minua”, äiti vastasi runsaaseen kritiikkiin.

En todellakaan tiedä mitä aineita tämä nainen on käyttänyt, selväjärkinen hän ei ainakaan ole. Paikallisen median mukaan perheenäitiä syytetään vähintään ajoneuvon luovuttamisesta lapsen käsiin. Nainen on kuitenkin julkaissut myös toisen videon, jossa hän ajaa vauva sylissään.

En oikein tiedä mitä tähän pitäisi sanoa… Tällainen temppu on kaikin puolin törkeää ja sairasta. Äiti asetti perheensä lisäksi myös muut autoilijat vaaraan.

Jaa uutinen, jos toivot kunnon tuomiota!