Muoti tuntuu tänä päivänä menevän niin, että mitä enemmän vaatteet paljastavat, sitä muodikkaampia ne ovat sekä miesten että naisten keskuudessa. Päivät, jolloin vaatteiden alla oleva jäi mielikuvituksen varaan, on nykyään historiaa.

Vaatteiden välistä, alta ja läpi pursuavaa paljasta pintaa on joka paikassa. Muoti ei kuitenkaan tänä päivänä toimi ellei paljasta pintaa esitetä, joten ei ihme että suunnittelijat pistävät parastaan mahdollisimman härskien vaatteiden suunnitteluun.

Tämä vaatekappale oli kuitenkin viimeinen pisara – kyse on äärimmäisen rumista kesäshortseista.

Ssense -nimisen yrityksen suunnittelemat shortsit ovat heidän mukaansa ”kesän kuumimmat shortsit”. ”Kuumalla” tarkoitetaan ilmeisesti sitä, että shortsit paljastavat lähes kaiken. Kyseiset vaatekappaleet ovat vähintäänkin paljastavia ja en pysty käsittämään kuinka näitä voi pitää yllään ilman pelkoa siitä että oma värkki vilahtaa jokaisen vastaantulijan silmiin.

Farkkukankaasta valmistetut shortsit

Trendishortsit ovat nimeltään ”Farkkuhousut” ja nimikin viittaa siihen että ne ovat lähempänä alushousuja kuin shortseja.

Mitä mieltä olet?

Mielestäni nämä pikkuhousut näyttävät aivan vaipoilta, ainakin takaapäin katsottuna.

Edestä katsoessa on vaikea kuvitella tilannetta, jossa alapää ei vilahtaisi tietyissä tilanteissa.

Maksaa yhtä paljon kuin viikonloppumatka

Shortsit on valmistettu 100% puuvillasta ja ne maksavat 235 puntaa eli yli 270 euroa, Ladbible uutisoi.

Nämä rahat voisi käyttää varmasti paljon fiksummin, mutta trendikkäät ihmiset valitsevat varmasti farkkukankaasta valmistetut vaipat.

Voisitko sinä kuvitella pitäväsi tällaisia housuja kuumana kesäpäivänä? Jaa uutinen, jotta ihmiset eivät sorru tuhlaamaan rahojansa turhuuksiin.