Koiraa pidetään ihmisen parhaana ystävänä. Tämä ei sinänsä ole ihme, sillä koirat ovat huomaavaisia, huolehtivaisia ja lojaaleja viimeiseen asti.

Sama pätee myös tähän koiraan, joka asuu perheensä kanssa Woodbridgessa, Virginiassa – koira nimittäin pelasti 10-vuotiaan tytön, joka yritettiin kidnapata keskellä kirkasta päivää.

Tilanne on painajaismainen jokaiselle vanhemmalle – se että olet ulkoilemassa ja yhtäkkiä tuntematon henkilö yrittää siepata kaikista rakkaimman ihmisen.

Viranomaiset eivät paljastaneet turvallisuuden vuoksi tytön, koiran tai perheen henkilöllisyyksiä.

10-vuotias oli mennyt lenkille koiran kanssa Woodbridgessa, Virginiassa noin kello 16:00 aikaan perjantaina. Kaduilla oli tuohon aikaan todella vilkasta, vanhemmat hakivat lapsia koulusta, palasivat töistä ja menivät kauppaan jne… Tämä tekee tapauksesta entistä pelottavamman.

Poliisin tekemän raportin mukaan epäilty seurasi tyttöä tovin. 10-vuotias tyttö aavisti pahaa, mutta tilanne selkeni viimeistään silloin, kun tuntematon mies alkoi juosta häntä kohti.

Mies sai otteen tytöstä ja yritti raahata hänet väkisin mukanaan. Mutta onneksi perheen uskollisella koiralla oli muita suunnitelmia.

10-vuotiaan tytön sieppaaja ei osannut aavistaa koiran reaktiota. Koira puri kidnappaajaa kädestä ja pakotti hänet päästämään otteen tytöstä. Viranomaisten mukaan hyökkääjä pelästyi koiran reaktiosta niin paljon että hän pakeni nopeasti pois paikalta ja tyttö pääsi palaamaan turvallisesti kotiin.

Prince William County Police Department kirjoitti tapauksesta Facebookissa:

”Noin kello 15:50 aikaan 10-vuotias tyttö oli koiransa kanssa lenkillä 1800 block of Heather Glenn Ct i Woodbridgen alueella. Tuntematon mies lähestyi tyttöä ja otti tätä kädestä kiinni. Tapauksen aikana uhrin koira puri epäiltyä, jonka jälkeen kidnappaaja päästi irti ja pakeni paikalta.”

Poliisi saapui nopeasti paikalle, mutta ei onnistunut löytämään sieppaajaa. Kyseinen tapaus järkytti naapurustoa, mutta koiran reaktiota ylistettiin.

Jaa uutinen, jos koirat ovat mielestäsi ihmisen parhaita ystäviä!