Disneyn Leijonakuningas oli lapsena yksi ehdoton suosikkini, vaikka kohtaus jossa Simban isä kuolee, olikin todella surullinen.

Moni voisi kuvitella että ihminen on ainoa laji, joka pystyy aistimaan surullisen elokuvan tuoman fiiliksen, mutta näin ei kuitenkaan ole. Luna -niminen koira katsoi Leijonakuningasta yhdessä omistajansa kanssa ja alkoi itkemään, kun Simban isä, Mufasa, kuoli traagisessa kohtauksessa.

Luna on vasta pentu, joten lastenelokuvan katsominen tuntui omistajien mielestä luonnolliselta ajatukselta.

Koiran omistaja Josh Myers, katsoi Leijonakuningasta yhdessä tyttöystävänsä kanssa ja Luna alkoi kiinnittämään huomiota elokuvaan samalla sekunnilla, kun Mufasa makasi elottomana maassa.

Koiran katse liimautui televisioon ja koskettava kohtaus sai koiran itkemään. Joshin oli pakko kuvata ainutlaatuinen ja herkkä tilanne videolle.

”Tilanne oli suloisinta mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Luna meni makaamaan sohvalle samalla tavalla kuin Simba makasi isänsä vieressä… Ihmiset eivät ansaitse koiria, sillä Luna on vasta 4 kuukauden ikäinen ja se osoittaa näin suurta empatiaa”, Josh kertoo.

Katso liikuttava video alapuolelta.

Jaa video Facebookissa, jos koirat ovat mielestäsi mahtavia eläimiä!