Lue tämä ennen kuin etsit itsellesi tyttöystävän.

Jos etsit tyttöystävää, niin suosittelemme välttelemään kolmea naistyyppiä hinnalla millä hyvänsä. Harvat ihmiset pelkästään yhteen näistä kategoriosta, vaikkakin kaikilta naisilta löytyy pieniä määriä kutakin piirrettä. Siksi onkin tärkeää tunnistaa ne henkilöt, jotka sijoittuvat kokonaan johonkin näistä kolmesta kategoriasta.

Huonon suhteen välttäminen säästää kummankin osapuolen aikaa, eikä aiheuta henkistä, fyysistä tai materialistista vahinkoa.

Ennen kuin pääset tutustumaan vaarallisiin naistyyppeihin, niin haluan muistuttaa että samankaltaisia piirteitä esiintyy myös miehissä ja naisten tulisi varoa heitä.

1. Materialistit aka ”Golddigger”

Nämä naiset ovat valmiita käyttämään omaisuuden lyhyessä ajassa. He näyttävät usein kauniilta ja seksikkäiltä, joten miehet lankeavat helposti heidän sanoihinsa.

Tällaiset naiset ottavat sinulta viimeisen parikymppisen, jotta he saavat hoidettua kyntensä. Kun rahasi ovat loppu, materialistit häippäisevät yhtä nopeasti kuin tulivatkin. Materialistit osaavat esittää kilttiä ja harmitonta, mutta paljastavat luonteensa kun on jo liian myöhäistä.

Hälytyskellojen tulisi soida viimeistään siinä vaiheessa, kun nainen pyytää sinulle ostamaan kaikkea jopa viimeisillä rahoillasi.

2. Villit naiset aka ”Playerit”

Kaikki tuntevat tämän naisen ja hänellä on uusi poikaystävä joka toinen kuukausi. Nämä naiset ovat usein todella kauniita ja he pyörittelevät miehiä sormiensa ympärillä.

Samalla on hyvä muistaa, että puhumme tässä tapauksessa äärimmäisistä tapauksista. Tällaiset naiset voivat myös olla uskottomia ja tapailla useita miehiä samanaikaisesti.

3. Draama-kuningattaret

Miehet ovat melko yksinkertaisia – he haluavat naisen, joka on mahdollisimman kaunis, ystävällinen ja ei aiheuta haloota turhista asioista. Draama-kuningattaret ovat juuri niitä naisia, jotka suuttuvat kaikesta ja haalivat ympärilleen erimielisyyksiä.

Draamaa etsivien naisten aivot alkavat tuottamaan dopamiinia, kun he onnistuvat saamaan aikaiseksi riidan tai erimielisyyksiä. Yksinkertaisesti sanottuna: tällaiset naiset aiheuttavat valtavasti päänvaivaa ja voivat aiheuttaa tappelun milloin ja missä tahansa. Draama-kuningattaren tunnistaa ongelmista, jotka tuntuvat seuraavan häntä joka paikkaan.

Muista, että nämä ovat äärimmäisiä esimerkkejä, joita esiintyy vain harvoin.

Jaa uutinen Facebookissa, jotta miehet muistavat olla varovaisia!