”Golddigger” on henkilö, joka on toisen ihmisen seurassa rahan ja varallisuuden vuoksi. Tällaisille henkilöille on tyypillistä, että he eivät kiinnostu ”taviksista” ja voivat käyttäytyä heitä kohtaan ylimielisesti tai jopa ilkeästi.

Hooman on ottanut elämäntehtäväkseen paljastaa kullankaivajia rysän päältä.

HoomanTV on YouTube-kanava, joka on täynnä pilavideoita. Hoomanin Golddigger pilat menevät yleensä saman kaavan mukaan: hän lähestyy aluksi naisia ja kysyy heiltä palvelusta, kuten voisivatko he lainata puhelinta tai lähteä kahville. Naisten kieltäytyessä Hooman kävelee Lamborghininsa luokse ja tässä vaiheessa tapahtuu jotain eriskummallista…

”Onko tuo sinun autosi?!”

Golddigger -naisten asenne muuttuu nopeammin kuin mikään tässä maailmassa ja yhtäkkiä he ovat erittäin kiinnostuneita siitä mitä suunnitelmia Hoomanilla on. Parasta kaikessa on se, että naiset ovat yleensä varattuja tai jopa naimisissa, mutta he unohtavat aviomiehensä välittömästi.

Voit katsoa oheiselta videolta, mitä tällä kertaa tapahtui. Ps. mukana oli myös yksi kunnollinen nainen, joka piti sanansa Lamborghinista huolimatta.