Tungphoto / Shutterstock.com
Tungphoto / Shutterstock.com

Jalkapallon MM-kisat voivat aiheuttaa päänvaivaa naisille, kun miehet istuvat nenät kiinni telkkarissa jalkapalloa katsomassa.

Kondomimerkki Durexin teettämän kyselyn mukaan 40 prosenttia miehistä valitsee mieluummin jalkapallon MM-kisaotteluiden katsomisen seksin sijaan. Jos miehen saa innostumaan seksistä, 42 prosenttia heistä koettaa saada aktin äkkiä alta pois, jotta voi jatkaa futiksen katsomista.

Durexin kyselyyn vastanneista 2 000 brittimiehestä yli 37 prosenttia sanoi kuitenkin suostuvansa seksiin, jos he saisivat pitää television auki ja katsoa peuhaamisen lomassa jalkapalloa. Kyselyn mukaan myös sairauden tai vamman teeskentelyitä käytetään tekosyinä kieltäytyä seksistä tänä kesänä.

”Kun on kyse jalkapallosta, miehet ovat niitä, jotka keksivät tekosyitä jättää seksi väliin”, Durexin edustaja kommentoi kyselyn tuloksia Times of Indian mukaan.

”Jalkapallofanien innostuneisuus alkaa olla huipussaan ympäri maailman ja joillekin jalkapalloa kohtaan tunnettu intohimo on samalla tasolla – ellei jopa suurempi – kuin omaa kumppania kohtaan”, edustaja lisäsi.

Jalkapallon mm-kisat alkoivat Brasiliassa 12. kesäkuuta ja ne kestävät 13. heinäkuuta asti, joten intohimoisten jalkapallofanien kumppaneilta vaaditaan nyt pitkää pinnaa.

Lähde: Times of India