Lastenhoitajan karmiva salaisuus paljastui, kun hänen aviomiehensä asensi kotiin piilokamerat.

Lastenhoitajan palkkaaminen on aina hieman haastava tehtävä, sillä tuntemattoman ihmisen tulisi kohdella lapsiasi hyvin ja heidän tulisi tulla keskenään toimeen. Moni ottaa tämän vuoksi lastenhoitajaksi tuttavan, johon voi luottaa – mutta entäs sitten, kun tuttava ei pääsekään paikalle ja joku pitäisi silti saada katsomaan lasten perään?

Suurin osa lapsista on päiväkodeissa, mutta kaikki lapset eivät. Erityisesti Yhdysvalloissa monet vanhemmat palkkaavat lastenhoitajan kotiin.

Desiree LaBlanc etsi lapselleen lapsenvahtia ja sai ystävältään vinkin, jonka seurauksena hän palkkasi 28-vuotiaan lastenhoitajan.

LaBlanc ei tässä vaiheessa osannut aavistaa että hän oli tehnyt kamalan virheen, sillä lastenhoitaja vaikutti mukavalta naiselta.

Kaikki oli hyvin, vielä toistaiseksi

Lablancin palkkaama 28-vuotias Christina Williamson hoiti lapsia omassa kodissaan ja hänellä oli yritys. Christinan kotona oli paljon leluja ja kaikki vaikutti siltä että lapsi tulisi viihtymään erinomaisesti hänen luonaan.

Lastenvahti piti äidin kartalla päivän tapahtumista ja lähetti tälle kuvia tyttärestä. Mikään ei ollut huonosti ja lastenvahti vaikutti täydelliseltä valinnalta.

Yhtenä päivänä LaBlancin esimies soitti ja käski äitiä hakemaan tyttärensä kotiin lastenhoitajalta.

Christina oli eroamassa aviomiehestään

Christinan aviomies oli juuri eronnut hänestä ja kertonut karmivan totuuden. Eronnut aviomies oli päättänyt selvittää mitä hänen vaimonsa teki lastenhoidon aikana, joten hän asensi kotiin piilokameroita. Videot katsottuaan oli selvää että Christina oli syyllistynyt vakaviin rikoksiin.

Varoitus: piilokameroiden kuvaama videomateriaali ei sovi herkimmille:

Lastenhoitaja sai 5 vuoden vankeustuomion ja tietojemme mukaan kaikki uhreiksi joutuneet lapset voivat tällä hetkellä hyvin.

Jaa uutinen, jos toivot ettei kyseinen lastenhoitaja pääse enää koskaan yhdenkään lapsen lähelle!