Oletko koskaan ollut yötä hotellissa ja miettinyt että sinulla on reilusti aikaa lähteä pois aamulla – herätessäsi olet kuitenkin huomannut että sinulla onkin äärimmäisen kova kiire.

Kasaat tavarasi nopeasti kasaan, juokset aulan vastaanottoon ja jatkat lentokentälle. Pidät kaikki peukkuja pystyssä, jotta sait mukaan kaiken tarpeellisen, mutta silti tuntuu aivan siltä kuin jotain puuttuisi – et voi olla kuitenkaan varma tästä ennen kuin pääset kotiin ja purat laukkusi.

Pixabay
Pixabay

Vai voitko sittenkin?

Jos tunnistit itsesi oheisesta skenaariosta, niin suosittelen kokeilemaan tätä niksiä. Suurin osa meistä on joskus ollut stressaavassa tilanteessa hotellissa – ja katsonut nopeasti sängyn ja sohvan alle ennen lähtöä, ettei mitään tärkeää unohtunut.

Kiireen keskellä on kuitenkin helppo unohtaa hotellin kassakaappi, jonne olet luultavasti laittanut kaikista arvokkaimmat esineet – et luultavasti halua todeta lentokentällä että unohdit passin kassakaapin sisälle.

Passi, kannettava, lompakko ja käsirahat… joku näistä unohtuu helposti kassakaapin sisälle.

Toisinaan kannattaa kuunnella kuitenkin sellaisia ihmisiä jotka matkustavat viikoittain, esimerkiksi lentoemäntiä. Jatkuvasti hotellihuoneissa ja lennoilla aikaansa viettävät lentoemännät ovatkin keksineet niksin, jonka avulla tavaroiden unohtumisesta tulee huomattavasti epätodennäköisempää.

Pixabay
Pixabay

Lentoemäntä Ty Opuko Adjej jakoi vinkin jota on ylistetty sosiaalisessa mediassa

Niksi on yksinkertainen ja tarvitset vain yhden asian, joka on aina mukanasi: kengän.

Ty Opuko Adjej kertoi Business Insiderin haastattelussa, kuinka hän ei koskaan unohda tavaroitaan hotelliin.

”Minun paras neuvoni on se, että laitat kengät kassakaappiin jotka olisit pukenut matkustuspäivänä jalkaasi”, hän kertoo ja jatkaa:

”Jos teet tämän, niin et enää koskaan lähde hotellista tarkistamatta kassakaappia. Tai luonnollisesti kunhan et unohda, minne laitoit kenkäsi!”

Toisin sanoen – kukaan ei lähde hotellihuoneesta ilman kenkiä ja tämä on hyvä tapa varmistaa että muut tavarat tulevat mukaan. Fiksua, eikö vain?!

Jaa tämä vinkki ystävillesi jotka matkustavat usein tai ovat lähdössä matkalle. Arvoesineiden unohtaminen ei ole koskaan mukavaa.