NicoElNino / Shutterstock.com

NicoElNino / Shutterstock.com

Anna tähtien opastaa sinut sopivaan matkakohteeseen.

Jos kesälomakohde on vielä hakusessa, anna horoskooppimerkkisi auttaa sinua matkakohteen valinnassa. Alle on listattu sopivia matkakohteita kunkin horoskooppimerkin persoonallisuus mielessä pitäen.

Oinas

Seikkailut Kaakkois-Aasiassa tai Afrikan safareilla voivat olla hyvä idea ulkosalla viihtyvällä Oinaalle. Jos taas haluat pysyä lähempänä kotia, valitse kohde, joka tarjoaa paljon tekemistä.

Härkä

Kaikkia aisteja ilahduttava matkakohde on paras idea Härälle. Suunnittele lomaamtkasi uusien ruokien kokeilun tai itsesi hemmottelun ympärille. Virkistyspaikka, joka tarjoaa erinomaista ruokaa voisi olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Kaksoset

Historiallisen kohteen kiertely on hyvä vaihtoehto, mutta vielä parempi on musiikkifestivaalit. Sinun kannattaa myös valita matkakohteeksi sellainen, joka tarjoaa mainion yöelämän ja monia muita tapoja kuluttaa aikaasi lomallasi.

Rapu

Ravuille parhaiten sopivat lomapaikat ovat lähellä vettä. Se voi tarkoittaa mitä tahansa rantakohteesta kaupunkiin, joka on veden lähellä, kuten New Yorkista Venetsiaan. Jos romantiikka kiinnostaa, voi Pariisi olla hyvä vaihtoehto.

Leijona

Glamouria pursuava kohde sopii Leijonalle. Jos yöelämä ei ole sinun heiniäsi, ideaali loma voisi olla ekokierros tai seikkailupuisto. Älä rajoita vaihtoehtojasi ja valitse kohde sen mukaan, että saat eniten siitä iloa irti.

Neitsyt

Yksityiskohtainen loman suunnittelu on Neitsyiden juttu, mutta kohdetta valittaessa kannattaa ottaa huomioon se, tarjoaako se tarpeeksi tekemistä. Neitsyiden kannattaa pitää huolta, että kokeilevat uusia asiaoita, jotta lomasta tulee entistä jännittävämpi.

Vaaka

Vaakojen pitäisi olla ihmisten ympäröiminä. Syrjäinen ranta ei ole yhtä romanttinen Vaa’an mielestä kuin iso kaupunki rikkaan kulttuuritarjontansa, taiteensa ja ostosmahdollisuuksiensa kanssa. Parhaan loman Vaaka saanee Euroopassa, kuten Lontoossa tai Roomassa.

Skorpioni

Skorpionien kannattaisi matkustaa johonkin eksoottiseen kohteeseen. Vähän kuljetut tiet ovat kiehtovampia Skorpionien mielestä, joten kohteet kuten Marokko tai Egypti tai Tyynenemeren saaret voisivat osoittautua nappivalinnaksi.

Jousimies

Seikkaile luonnossa muutaman ystävän kera tai tutki uutta kaupunkia yksin. Jousimiehen lomahoroskooppi tarjoaa loputtomasti potentiaalia telttailusta kaukaisessa kohteessa maailman toisella puolella sijaitsevissa kaupungeissa käymiseen.

Kauris

Vuoristokohteet ovat sopivia Kauriille ja jos alueella voi oppia uusia asioita tai käydä argeologisilla raunioilla, vielä parempi. Toinen hyvä idea voi olla käydä jossain lapsuudesta tutussa kohteessa rakkaita muistoja muistelemassa.

Vesimies

Uniikkia kokemusta himoavana Vesimiesten kannattaa vältellä ohjattua ryhmäkierroksia ja suosittuja turistikohteita. Omalta mukavuusalueelta poistuminen voi tarjota Vesimiehelle unohtumattoman loman.

Kalat

Syrjäinen ranta on hyvä paikka Kaloille, joista voi olla miellyttävää olla tekemisissä luonnon kanssa ja rentoutua kaukana arjen huolista. Rentouttavan loman saat, jos matkustat muulloin kuin sesonkiaikana.

Lähde: Become Gorgeous

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kokeile onneasi ja pyöräytä 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta!x