Ihminen voi olla valmis tekemään eriskummallisia asioita, jos hän saa tempusta edes muutaman kympin tai satasen.

Redditissä käydyssä keskustelussa ihmiset saivat paljastaa erikoisimpia ja ällöttävimpiä juttuja, joita he ovat tehneet saadakseen rahaa.

Luvassa on häröä, hauskaa ja erikoista materiaalia. Katso olisitko sinä tehnyt jotain näistä!

–––––––––––––––––––––––––––––––

1. Myin purkillisen virtsaa tuolloisen tyttöystäväni veljelle, jotta hän läpäisisi huumetestin. Ei ehkä niin erikoista, mutta en osannut odottaa sitä.

2. Olen leipuri ja jouduin leipomaan asiakkaalleni kakun, jossa vauva tulee ulos vaginasta.

3. En minä, mutta ystäväni. Hän veti nenään parmesaania, jotta saisi ilmaisen kaljan. Hän sai niin pahan poskiontelontulehduksen, että lääkärikulut nousivat 400 dollariin. En olisi voinut keksiä tätä tarinaa päästäni.

4. Join puoli litraa siirappia ja sain 10 dollaria.

5. Pissasin yhden kummajaisen päälle. En itse pitänyt siitä, mutta suostuin koska kyseinen heppu maksoi minulle 100 dollaria. Kaikki tapahtui eräässä puistossa lähellä kaupunkia.

Tekisin saman uudestaan.

6. Olin kemian avustaja koulussa. Eräs tyyppi maksoi minulle 100 dollaria tunnissa siltä varalta että hänellä sattuisi olemaan kysyttävää. Minä en saanut katsoa puhelinta tai lukea mitään, minun piti vain istua kärsivällisesti hänen vieressään. Olimme 3 tuntia täydessä hiljaisuudessa ja hän kysyi vain YHDEN kysymyksen: ’onko tämä oikein?’ Helpoimmat ja erikoisimmat rahat, jotka olen koskaan tehnyt.

7. Minulle maksettiin, kun osallistuin pienen teknologiayrityksen palaveriin, jossa yritettiin neuvotella jonkinlaista diiliä. Heillä ei ollut varaa asianajajaan tai konsulttiin.

Minulla piti olla puku, salkku, kirjata satunnaisia muistiinpanoja, katsoa ihmisiä silmiin kunnes heille tuli epämukava olo ja pysyä hiljaa.

Yhdessä kohdassa minun piti nousta pystyyn ja sanoa: ’tiedättekö mitä; tämä on meidän ja erityisesti minun ajan haaskausta. Meidän tulisi lähteä. Kaikki nyökkäsivät ja lähdimme pois. Sain rahat parkkihallissa ja lähdimme eri suuntiin. Sain myöhemmin selville, että kyseinen yritys menestyi hyvin, en ole kuitenkaan varma oliko se kyseisen palaverin ansiota.

8. Maksoin ystävälleni 5 dollaria ja hän söi kävyn.

9. Löysin rakennustyömaalta vanhan bambukepin. Työnsin sen peräaukkooni 20 dollarin vuoksi. En suosittele kenellekään.

10. Söin kerralla golfpallon kokoisen palan wasabia 100 dollarista.