Sieppaa

Suosittu Suomalainen tubetta Lakko ilmoitti juuri, että kärsii burnoutista Instagram-tilillään. Lähipäivinä olemme saaneet lukea muidenkin tubettajien jaksamisesta, maailman suosituimpiin lukeutuva tubettaja PewDiePie ilmoitti myös aikaisemmin lopettavansa. Lakko on tullut kuuluisaksi tekemällä vlogeja ja pelaamalla videopelejä.

Espoolainen tubettaja on oikealta nimeltään Eric Savolainen ja hänellä on huimat 400 tuhatta seuraajaa Youtubessa. Nuoresta iästä huolimatta Lakko on ehtinyt tubettamisen lisäksi tehdä oman kappaleen “Aamuyö” ilman levytyssopimusta sekä suunnitella omaa vaatemerkkiä suositun vaatemerkki Jack & Jonesin kanssa. Tuore ilmoitus ja kuva Instagramissa antaa ymmärtää, että Lakko kärsii kovasta väsymyksestä. Instagram-tilillä hänellä on seuraajia 240 tuhatta ja tuoreessa päivityksessä hän kertoo näin.

“Mä oon niin väsynyt.
Mun kroppa ja pää antoi periksi. Tässä alkutalven synkkinä ja masentavina aikoina oon tehny videoita panostamalla vielä enemmän sisältöön, streamaillut, käyny miiteissä eri puolella Suomea, antanut haastatteluja, vieraillut tv-ohjelmissa, käynyt useissa palavereissa, suunnitellut tulevaa vuotta, vastaillut kasaantuviin sähköposteihin, hoitanut yksityiselämän ongelmia, yrittänyt kuntoilla, antanut aikaa parisuhteelle ja kaiken tän lisäks pitäisi levätä. Se on jäänyt tekemättä.

 

Lähde: Instagram.com/offiallakko