Maailman pelottavin kauhutalo saa miehetkin itkemään – karmiva video saa aikaan kylmiä väreitä

Joudut luultavasti perumaan sanasi jos luulit itseäsi ”kovaksi tyypiksi.”

Yleensä kauhutalot ovat pelottavia, mutta eivät kuitenkaan sietämättömän karmivia. Katossa roikkuu vähän hämähäkin seittiä, seinät vilkkuvat ja ukkonen jyrisee kunnes joku tulee ja säikäyttää sinut. Tämä on pelottavaa, mutta samalla hauskaa.

Jos etsit aitoa pelkoa, paniikkia ja pakokauhua, niin tämä paikka on sinua varten – tätä ”kummitustaloa” kutsutaankin maailman pelottavimmaksi paikaksi.

BeFunky-collage

McKamey Manor sijaitsee San Diegossa Kaliforniassa ja sitä paikkaa on kuvailtu oikean elämän kauhuelokuvaksi. Paikka on todella suosittu, sillä ihmiset ympäri maailmaa tulevat paikan päälle testaamaan rajojaan. Koko esitys kuvataan videolle ja kidutusta, pelottelua sekä fyysistä väkivaltaa kestää jopa neljästä kahdeksaan tuntia – harva kuitenkaan kestää edes ensimmäistä 30 minuuttia.

Talo on mukana myös Netflixin Dark Tourist -sarjassa – esitykseen osallistuvat ihmiset joutuvat käymään läpi laajan terveys- ja taustaselvityksen ennen kuin he pääsevät astumaan talon sisäpuolelle.

McKamey, kauhutalon omistaja, rakastaa kauhuelokuvia. Hänen suosikkejaan ovat muun muassa Psycho, Teksasin Moottorisahamurhaaja sekä The House on Haunted Hill – McKameyn mukaan aikuiset miehet alkavat itkeä kauhutalon sisällä.

LOlkuva 2018-10-9 kello 12.16.51

”Kukaa ei tee sitä mitä me teemme: se on kuin eläisit omaa kauhuelokuvaasi”, McKamey toteaa.

”Minä pidän esitykseen osallistuvia ihmisiä ystävinäni, koska tutkin ja vietän aikaa heidän kanssaan ennen kuin he astuvat taloon. Kaikki on todella interaktiivista: kokemus – ja haasteet – todistavat mihin sinä pystyt ja et pysty.”

McKamey on investoinut kauhutaloonsa 500 000 tuhatta dollaria – hän ei kuitenkaan pyydä asiakkailta rahaa. Sen sijaan asiakkaat saavat lahjoittaa koiranruokaa paikalliselle ”Operation Greyhound” -nimiselle yhdistykselle.

LOlkuva 2018-10-9 kello 12.17.06

Yksikään esitys ei ole samanlainen ja The Sun -uutisten mukaan talossa käytetään muun muassa eläviä hämähäkkejä sekä rottia ja verta.

Osallistujia läpsitään, sidotaan ja heidät laitetaan jopa oksentamaan – osa kävijöistä kertoo että heidän hiuksensa ajettiin pois. McKamey kertoi The Guardian -uutisille että yksi hänen asiakkaistaan sai sydänkohtauksen vuonna 2008.

Amy Milligan, San Diegon itäisen alueen asukas, kertoo että häntä vesikidutettiin McKamey Manorissa vuonna 2016. Hänen kätensä oltiin sidottu ja samaan aikaan kasvoja työnnettiin veden alle toistuvasti.

”Annat heille niin paljon luottamusta ja he pettävät sinut vesikiduttamalla ja läpsimällä”, Amy Milligan sanoi.

McKamey kiistää tällaiset väitteet: ”Me emme harrasta vesikidutusta. Kaikki on psykologista. Asiakkaamme ovat koko ajan turvassa.”

Yksikään ihminen EI OLE KOSKAAN kestänyt talossa kahdeksaa tuntia – tosin eräs nainen, Sarah P, sinnitteli talon sisällä kuuden tunnin ajan ennen kuin hän luovutti.

Luuletko että sinä selviäisit talossa loppuun saakka? Jaa tämä uutinen ystävällesi, joka on yllytyshullu! 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.