Makwan Amirkhan on niittänyt mainetta UFC-kehässä ja nyt hän seuraavaksi hän tulee kohtaamaan yhden uransa kovimmista vastustajista.

24. tammikuuta 2015 debyytin UFC-kehässä tehnyt Amirkhai yllätti kaikki tyrmäämällä Andy Oglean hyppy-polviosumalla ja lyöntien sarjalla vain 8 sekunnissa. Makwan on painitaustansa takia vahvimmillaan matossa, mutta hän saattaa yllättää myös pystyottelun aikana.

Makwan otteli toisen kerran 20. kesäkuuta 2015 ja voitti Masio Fullenin kuristusotteella vain puolentoista minuutin jälkeen.

Makwan on tähän asti otellut kuusi kertaa UFC-kehässä ja voittanut 5 ottelua. Tähän astisista vastustajista Arnold Allen on ainut Amirkhanin UFC:ssä voittanut ottelija. Ottelu ei tosin päättynyt luovutukseen tai tyrmäykseen, vaan se ratkaistiin 2-1 tuomariääniin.

Lisäjännitystä otteluun: lyö vetoa Makwanin puolesta! Rizk tarjoaa Amirkhanille 2,85 kertoimen.

4 ottelun sopimus UFC:n kanssa vuonna 2017

Amirkhan teki UFC:n kanssa sopimuksen vuonna 2017, jossa hänelle taattiin 40 000 dollaria per ottelu. Voittaja saa kuitenkin summan kaksinkertaisena. Juuri näistä otteluista ensimmäinen päättyi tappioon Arnold Allenia vastaan.

Teki uuden sopimuksen syyskuussa 2019

Neljästä ottelusta kolme voittanut Amirkhani teki syyskuussa 2019 neljän ottelun pituisen jatkosopimuksen UFC:n kanssa ja ensimmäinen ottelu käydään Madison Square Gardenissa New Yorkissa, jossa suomalaistähti kohtaa yhdysvaltalaisen Shane Burgosin.

Löydät alapuolelta Makwanin kohokohdat:

Makwanin ottelu on mahdollista katsoa Viaplaysta

Viaplay näyttää Amirkhanin ottelun suorana lähetyksenä 3. päivä marraskuuta. Shane Burgos on UFC:n höyhensarjan top 15 -ottelija, joten kyseessä on kovemman mittaluokan vastustaja.

Illan pääottelu käydään Nate Diazin ja Jorge Masvidalin välillä. 

Yhdysvaltalainen Shane ”Hurricane” Burgos on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa ja hänen otteluhistoriansa on vakuuttava (12-1-0)

Katso Shane Burgosin kohokohdat oheiselta videolta:

 

Makwan ei tunnu vaivaavan päätänsä tulevalla vastustajalla, vaan kertoo keskittyvänsä isompiin pään sisällä oleviin päätöksiin. 

”Nimen tiedän. Sen verran minua kiinnostaa tämä kaveri. Minä olen tehnyt pääni sisällä isompia päätöksiä ja Shane on vain aita edessäni, joka tulee ylittää. Tulen järjestämään New Yorkin illassa vakuuttavan näytöksen, jonka jälkeen kaikkien höyhensarjan ottelijoiden tulee pistää nimeni merkille!” Amirkhani kommentoi vastustajaansa uransa kovinta ottelua Nordic Entertainment Groupin tiedotteessa.

Lisäjännitystä otteluun: lyö vetoa Makwanin puolesta! Rizk tarjoaa Amirkhanille 2,85 kertoimen.