Kuva: Fotolia
Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkkisi voi auttaa sinua matkakohteen valitsemisessa.

Monella käy joskus niin, että olisi hirveä halu päästä matkustamaan jonnekin, mutta matkakohdetta ei osaa valita. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa voit turvautua omaan horoskooppimerkkiisi ja antaa tähtien valita matkakohteen puolestasi.

Toukokuussa listasimme sopivia matkakohteita horoskooppimerkkeihin perustuen, mutta nyt matkakohteen valintaa on helpotettu lisää Huffington Postin listattua yhdessä Co-Operative Travelin kanssa jokaiselle horoskooppimerkille sopivat kaupungit.

Lue alta, mihin kaupunkiin sinun pitäisi horoskooppimerkkisi perusteella matkustaa.

Oinas 21.3-19.4.

Kohde: Tunis, Tunisia

Tunisia puhuttelee energisen ja uskaliaan Oinaan seikkalunhaluista henkeä. Fyysisesti haastava Tunisia tarjoaa rikasta ja vaihtelevaa maisemaa tutkittavaksi.

Härkä 20.4-20.5

Kohde: Pariisi, Ranska

Pariisin yksinkertainen eleganssi on täydellinen Härän luonteelle, tarjoten hyvää ruokaa, hyvää viiniä ja kauniita maisemia.

Kaksoset 21.5-21.6.

Kohde: Nikosia, Kypros

Luonnostaan sosiaalinen, maailman suhteen utelias Kaksonen solmii ystävyyssuhteita missä ikinä kulkeekaan. Kypros sopii hänen energiseen elämäntyyliin mahdollistaen jännittävän kulttuurien sekoituksen kokemisen tarjoten samalla paljon henkisiä virikkeitä.

Rapu 22.6.-22.7.

Kohde: Palermo, Sisilia

Sisilia antaa Ravulle hänen kaipaamaa yksityisyyttä ja itsenäisyyttä nauttia lomasta omaan tahtiin.

Leijona 23.7.-22.8.

Kohde: Monte Carlo, Monaco

Aina huomion keskipisteenä oleva ja muiden ihailema Leijona tuntee vetoa glamouria kohtaan. Monaco on täydellinen kohde, missä voi nauttia Välimeren lämmöstä ja varakkaasta ylellisyydestä.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Kohde: Berliini, Saksa

Systemaattinen ja tarkka Neitsyt haluaa sisällyttää lomaansa mahdollisimman paljon kaikkea. Berliini sopii hyvin järjestelmälliseen luonteeseen runsaiden museoidensa ja kulttuurikohteidensa myötä.

Vaaka 23.9.-22.10.

Kohde: Giza, Egypti

Majesteettisiin maisemiin ja kulttuuriin viehättynyt Vaaka löytää Gizasta kaipaamaansa inspiroivaa miljöötä ja sosiaalisia kanssakäymisiä, kiitos sen eloisan katuelämän ja historian.

Skorpioni 23.10.-21.11.

Kohde: Istanbul, Turkki

Dynaaminen ja itsenäinen Skorpioni suosii matkustelua yksin kaukaisiin paikkoihin. Istanbul tarjoaa eksotiikkaa, mysteerejä ja eloisaa paikallista kulttuuria.

Jousimies 22.11-21.12.

Kohde: Reykjavik, Islanti

Jousimies on kuin kotonaan ulkona ja nauttii retkeilystä ja tutkimisesta. Reykjavik tyydyttää Jousimiehen vapauden tarvetta ja mahdollistaa seikkailut ja oppimisen.

Kauris 22.12-19.1.

Kohde: Ateena, Kreikka

Läntisen sivilisaation kehto, Ateena yhdistää antiikin ja modernin kulttuurin tarjoten ainutlaatuisen paikan pohdinnalle.

Vesimies 20.1.-18.2.

Kohde: Bangkok, Thaimaa

Itsenäinen ja sopeutuvainen Vesimies voi mennä virran mukana tilanteessa kuin tilanteessa. Bagkok voi toimia ponnahduslauttana pienibudjettiselle seikkailijalle, joka etsii jännitystä.

Kalat 19.2.-20.3.

Kohde: Las Palmas, Kanariansaaret

Purjehtiminen saarten ympärillä hemmottelee Kalojen rakkautta merta kohtaan. Idylliset rannat tarjoavat mahdollisuuden pohdiskeluun rauhallisessa paikassa unelmoivalle merkille.

Lähde: Huffington Post