Lääketieteen ammattilaisilla ja tutkijoilla on ilmeisesti kestänyt liian kauan löytää parannuskeinoa koronavirukseen, sillä nigerialainen pastori on päättänyt ottaa tilanteen haltuun.

Nigerialainen pastori vannoi saarnan aikana matkustavansa Kiinaan ja ”profeetallisesti tuhota” koronaviruksen aiheuttaman epidemian.

[mainospaikka tyyppi=”tekstimainos_1″]

Pastori David Elijah sai runsaasti huomiota Afrikan sosiaalisessa mediassa, kun klippi hänen saarnastaan lähti leviämään. Pastori lupasi saarnan aikana matkustavansa Kiinaan ja tuhoavansa viruksen profetaalisella tavalla.

Matkustaa Wuhaniin ja hoitelee koronaviruksen

Pastori kertoo, että koronavirus on vaikuttanut liikaa bisneksiin, vienyt ihmishenkiä ja rajoittanut ihmisten matkustusta eri puolille maailmaa.

”Menen Kiinaan ja hoitelen koronaviruksen. Menen profetaalisesti tuhoamaan viruksen”, pastori David Alijah saarnasi seuraajilleen ja jatkoi:

”Siellä missä on profeetta, ihmiset eivät voi kuolla. En voi olla tämän maailman profeetta, kun Kiina tekee kuolemaa. Se ei ole mahdollista!”

Pastorin lupaus sai seuraajat innostumaan ja huutamaan ”Aamen!” ja nostamaan kätensä innoissaan. Sosiaalisessa mediassa ei kuitenkaan oltu yhtä vakuuttuneita ”profeetan” väitteistä. Osa ihmisistä kehotti pastoria matkustamaan Kiinaan ja välttämään maskin käyttöä.

”Nigerialainen profeetta lupasi matkuvansa Kiinaan ja tuhotakseen koronaviruksen. Hän menee Kiinaan ja tuhoaa koronaviruksen, koska ei voi katsoa kuin ihmiset kuolevat… David Elijah pidän rohkeudestasi… Et itse asiassa tarvitse edes maskia, sillä sinulla on Jumala”, Twitter-käyttäjä, FELIX, kirjoitti.

https://www.instagram.com/tv/B9EMnB_lg08/

Uskotko sinä pastorin mahdollisuuksiin taistelussa koronavirusta vastaan?

Minä veikkaan, että tämä tarina ei tule päättymään ”profeetan” kannalta onnellisesti.

[mainospaikka tyyppi=”tekstimainos_3″]