Sekunnit, minuutit ja tunnit voivat alkaa tuntua todella pitkiltä, kun on viettänyt muutaman viikon neljän seinän sisällä. Tämän vuoksi ei olekaan ihme, että netti on nyt pullollaan videoita, joissa ihmiset tekevät hauskoja, jännittäviä ja typeriä asioita kotonaan. Tämä video mahtuu ehdottomasti ”hauskoja” -kategoriaan.

Philipp oli odottanut matkaansa kuin kuuta nousevaa, mutta elämys jouduttiin perumaan vallitsevien olosuhteiden vuoksi

Philipp oli jumissa kotonaan eikä hän saanut laskettelureissua pois mielestään. Niinpä hän keksi innovatiivisen idean, joka on kerännyt satoja tuhansia katselukertoja.

Mies päätti ”lasketella” kotonaan ja kuvata matkastaan videon. Emme tiedä kuinka kauan videon tekemisessä meni, mutta lopputulos on todella huvittavaa katsottavaa.

”Juuri ennen kuin tämän hetkinen terveystilanne lukitsi meidät sisälle, olin lähdössä laskettelemaan perheeni kanssa. Reissun piti olla koko vuoden kohokohta, jota olin odottanut vuoden ajan. Sen sijaan jouduin jäämään eristyksiin kotiini ja ajattelin laskettelua päivittäin. Tämän jälkeen aloin pohtia, kuinka voisin lasketella turvallisesti olohuoneessani”, Philipp Klein Herrero kirjoittaa.

Voit katsoa mahtavan videon alapuolelta! Ps. muista jakaa se myös ystävillesi. :)