Tiesitkö että eBaysta voi tilata tuotteita, jotka ovat kirottuja?

Aaveen metsästyksen tarkoituksena on tutkia paikkoja, alueita tai tavaroita, joissa uskotaan olevan yliluonnollisia voimia. Metsästäjät käyttävät yleensä ääninauhuria, EMF-mittaria, digitaalista lämpömittaria ja videokameraa sekä lämpö- tai infrapunakameraa.

En henkilökohtaisesti usko kummituksiin, mutta haluan silti katsoa kaikki tv-ohjelmat ja videot, jotka liittyvät yliluonnollisiin ilmiöihin ja kummituksiin.

Youtube-kanava Mind Seed TV perehtyy yliluonnollisten asioiden tutkimiseen ja tällä kertaa mies avasi ”kirotun paketin” kotinsa sisällä. Hän tuli nopeasti katumapäälle, kun talossa alkoi tapahtua kummia.

”Tilasin netistä aidon dybbuk-laatikon aka ”Demoni laatikossa” ja tein muutamia kokeita! Tulos oli todella pelottava ja karmiva…”, mies kertoo videon kuvauksessa ja jatkaa:

”Avattuani laatikon, toivoin heti etten olisi tehnyt sitä. Käytin EMF-mittaria ja haamulaitetta testatakseni oliko laatikko latautunut yliluonnollisilla voimilla. Onko tämä laatikko kirottu? Tai onko minun kotini nyt kirouksen vallassa, kun avasin laatikon?”

Uskotko sinä yliluonnollisiin ilmiöihin? Katso video alapulelta, jaa se Facebookissa ja katso mitä ystäväsi sanovat!

Ps. aika hyvä liike-idea myydä eBayssa ”kirottuja laatikoita”, joiden sisälle on laitettu kivi.