Eläinten pahoinpitely on valitettavan yleistä ja sitä tapahtuu erityisen paljon ruokatuotannossa. Jotkin yritykset haluavat maksimoida voiton, jonka seurauksena eläimiä kohdellaan huonosti ja ne joutuvat elämään liian pienissä tiloissa.

Yleensä vastuuttomasti toimivat henkilöt pääsevät kuin koira veräjästä, mutta viime vuosien aikana salakuvaajat ja journalistit ovat onnistuneet paljastamaan maailmaa järkyttäneitä salaisuuksia muun muassa sikaloista, kanaloista ja karjatiloilta.

Eläimet eivät kuitenkaan ole niin avuttomia miltä ne aluksi vaikuttavat – näet kohta erinomaisen esimerkin tällaisesta tapauksesta.

Mies vasikan emää ja sai hetken kuluttua kivuliaan opetuksen

Karjatilan työntekijä yritti saada emän liikkumaan nopeammin, jonka seurauksena hän hakkasi sitä selkään. Emäänsä seurannut vasikka katsoi tilannetta vierestä ja päätti toimia juuri oikealla hetkellä.

Niinpä vasikka pomppasi ilmaan ja potkaisi miestä kovalla voimalla. Työntekijä vaikutti kuitenkin selvinneen tilanteesta säikähdyksellä, sillä hän nousi nopeasti takaisin jaloilleen.

Varoitus: video saattaa järkyttää joitakin katsojia.

Sitä saa mitä tilaa, eikö vain? Jaa uutinen Facebookissa, jos vasikka teki mielestäsi oikeudenmukaisen tempun, kun sen emää hakattiin.