Moni mies haaveilee kaveriporukan yhteisestä matkasta Las Vegasiin. Monelle matka jää kuitenkin haaveeksi, sillä puolisot eivät välttämättä innostu ideasta. Las Vegasissa on kaikkea, mistä moni mies haaveilee: uhkapelejä, strippareita, nopeita autoja ja runsaasti baareja. Aavikon keskelle rakennettu kaupunki on tarkoituksella tehty muistuttamaan mahdollisimman paljon keidasta.

”Kaikki mitä tapahtuu Vegasissa, jää Vegasiin.”

Tämä legendaarinen sanonta on hauska, mutta myrkkyä naisille, jotka kuulevat puolisonsa matkasta Vegasiin. Tyhmyydellä on tapana tiivistyä porukassa ja humalassa oleva mies porukka ei tunnetusti ole kaikista optimaalisin valinta rationaalisten päätösten tekemiseen. Myös ensimmäinen Hangover -elokuva kuvastaa hyvin sitä, millaiseksi Vegasin matka voi pahimmillaan (parhaimmillaan) eskaloitua.

Mies asteli Leijonan luolaan

Nerokas puoliso päätti järjestää tyttöystävälleen pitsaustilaisuuden, joka muistutti suosittua Leijonan luola (Shark Tank) -reality-tv-ohjelmaa, jossa yrittäjät hakevat sijoitusta bisnekselleen.

Mies lupasi tarjota kaksi ravintola illallista tyttöystävänsä lempiravintoloissa vastineeksi viikon Vegasin matkasta. Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka sijoitustilaisuus eteni ja millaisen diilin mies sai solmittua tyttöystävänsä kanssa.