1600-luvun saksalaiset munkit joivat tarinoiden mukaan pelkkää olutta. Tämän inspiroimana Yhdysvaltain osavaltiosta, Ohiosta kotoisin oleva mies päätti juoda pelkkää olutta 46 päivän ajan, pääsiäiseen asti.

En ole aikaisemmin kuullut olutdieetistä, mutta mies kertoo että hän onnistui pudottamaan 15 kiloa uuden ruokavalionsa avulla, joka sisälsi pelkkää olutta ja vitamiinivalmisteita.

”Toinen ja kolmas päivä olivat melko rankkeja. Halusin mennä Taco Belliin muutaman kaljan jälkeen”, Dell Hall kertoi Cincinnati Enquirer uutisille ja jatkaa:

”Viimeisten päivien aikana en tuntenut lainkaan nälkää. Toivottavasti tämä oli hyvä merkki.”

Munkkien nauttima olut oli toki erilaista kuin tänä päivänä kaupassa myynnissä olevat oluet. Munkit kutsuivat juomaansa ”nestemäiseksi leiväksi”, sillä se sisälsi todella paljon hiilihydraatteja. Hall kuitenkin joi kaikkia oluita, joita hänen teki mieli.

Dell joi ensimmäisen oluensa aamupäivällä ja muutaman oluen työpäivän jälkeen. Hän joi myös kahvia mustana, makeuttamatonta teetä ja kuplavettä, jotta hän ei kyllästyisi olueeseen.

Dell Hall väittää ettei dieetin tavoitteena ollut pudottaa painoa, mutta mielenkiinnon vuoksi hän punnitsi itsensä ennen dieettiä ja sen jälkeen. Dell pudotti dieettinsä aikana 15 kiloa ja kertoo aloittavansa kiinteän ruoan syömisen varovaisesti.

”Ruoansulatukseni on ikään kuin horrostilassa”, hän kertoo Insider -sivustolle ja jatkaa:

”Minun täytyy esitellä kiinteä ruoka hitaasti vatsalleni.”

Hall kertoo että dieetin seurauksena hänen hajuaistinsa on parantunut merkittävästi.

”Haistan chilin ilmasta. Se tuoksuu herkulliselta”, Hall kertoo.

Jaa uutinen Facebookissa, jos tunnet ihmisiä jotka pitäisivät olutdieetistä. :D