Mies katsoi Google Street Viewia – sai selville uskottoman vaimon tuhman salaisuuden

Tiesitkö että Google Street View voi aiheuttaa riitoja ja jopa eroja?

Googlen Street View autot ovat ottaneet 10 vuoden aikana upeita, erikoisia ja noloja kuvia katujen varsilta, eri puolilta maailmaa. Googlen ajoneuvot ovat aikaisemmin tallentaneet muun muassa tilanteita joissa henkilöt poistuvat strippiklubeilta ja asioivat prostituutioiden kanssa. Google taisi aiheuttaa hetki sitten myös eron, kun uskoton tyttöystävä tallentui ajoneuvon päälle asetettuun kameraan.

BeFunky-collage (15)

Tarina alkoi siitä, kun perulainen mies etsi parasta reittiä Google Street Viewin avulla Perun pääkaupunkiin Limaan. Mies katseli Street Viewiä, kunnes hänen huomionsa kiinnittyi erikoiseen yksityiskohtaan: penkillä näytti olevan nainen, jonka sylissä nojasi mies.

Tämä ei ollut vielä erikoisen tarinan loppu, sillä Google Street Viewiä käyttänyt mies huomasi että naisen vaatteet olivat täysin samanlaiset kuin hänen vaimollaan. Tämä johtuu siitä että nainen todella oli hänen vaimonsa ja hän silitti tuntemattoman miehen hiuksia.

Google Street View
Google Street View

Niin kuin moni Google Street Viewin kuvista, tämä oli otettu vuosia sitten — tarkalleen ottaen vuonna 2013. Pariskunta oli kuitenkin jo tuolloin naimisissa, joten mies päätti kysyä asiaa vaimoltaan. Paikallismedian mukaan nainen myönsi olleensa uskoton, jonka seurauksena pariskunta erosi.

Google Street View
Google Street View

La Cronica uutisoi miehen jakaneen tarinan ja kertoneen tapahtuneesta Facebookissa.

Millainen todennäköisyys on että saat kiinni uskottoman puolison Google Street Viewin avulla?

Jaa tämä uutinen, jos et olisi ikinä uskonut että tällaista voi tapahtua.

Lähde: techspot.com

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Luo pelitili SuomiKasinolle ja saat 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta Startburst -kolikkopeliin. Tarjouksia on VAIN RAJOITETTU MÄÄRÄ (100kpl), joten toimi nopeasti!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.