Kukapa olisi osannut arvata, että Titanic-elokuvan katsomisesta voisi olla näin paljon hyötyä oikeassa elämässä?

Titanicin uppoaminen oli järkytys koko maailmalle, sillä insinöörien mukaan laivan uppoaminen oli täysin mahdotonta. No he eivät ehkä huomioineet, että laiva voisi törmätä valtavaan jäävuoreen, joka repisi toisen puolen laivasta kokonaan auki.

Titanicin uppoaminen oli kaikin puolin traaginen onnettomuus, sillä laivassa ei ollut tarpeeksi pelastusveneitä ja muut laivat tulkitsivat Titanicista ammutut hätäraketit juhlinnaksi. Asiaa ei helpottanut se, että merivesi oli jääkylmää ja hypotermia iski nopeasti veden varaan joutuneisiin ihmisiin.

Traaginen onnettomuus sisälsi kuitenkin houkuttelevan mahdollisuuden ennennäkemättömän rakkaustarinan käsikirjoittamiseksi ja niin syntyi Titanic-elokuva, jossa näytellyt Leonardo DiCaprio nousi viimeistään jokaisen ihmisen tietoisuuteen.

Titanic-elokuvan faktat voivat auttaa myös oikeassa elämässä

Tinderissä ei heti uskoisi saavansa itselleen naista kertomalla, kuinka paljon hyvää Titanic-elokuvan kohtauksessa piirretty alastonkuva aiheutti. Ja kyllä, tämä juttu ei ole edes vitsi.

Netissä kiertää tällä hetkellä keskustelu, jossa alastonkuvia vastaan ollut nainen muutti mielipidettään kuullessaan miehen nerokkaat perustelut. Nainen oli niin vaikuttunut saamastaan viestistä, että hän näytti sen jopa äidilleen.