Mies kiipeää kerrostalon katolle ilman valjaita: henki meinaa lähteä kohdassa 3:20

Ilman valjaita kiipeäminen on hengenvaarallista, mutta jotkin ihmiset saavat kiksit ajatuksesta, että yksikin virhe voi johtaa kuolemaan. Tällaiset tyypit jäävät ikään kuin ”koukkuun” adrenaliiniin ja suorituksen jälkeiseen euforiseen olotilaan.

Tänä päivänä saamme nähdä hurjapäiden suorituksia muun muassa YouTubessa sekä Facebookissa, sillä päähän asennetun GoPro-kameran avulla saa kuvattua kätevästi videoita. Emme silti missään nimessä suosittele ihmisiä kiipeämään minnekään ilman turvavaljaita, sillä seuraukset voivat olla kohtalokkaat.

Mies kiipesi kerrostalon katolle ilman valjaita

Kerrostalon seinää pitkin kiipeäminen kuulostaa suorastaan mahdottomalta ajatukselta. Jotkin ihmiset ovat kuitenkin tarpeeksi voimakkaita, notkeita ja hyväkuntoisia suoriutumaan tällaisesta tehtävästä.

Mies oli päättänyt kiivetä 25 metriä korkean kerrostalon katolle ja kuvata tempustaan videon. Hän oli yrittänyt samaa aikaisemmin, mutta luovuttanut reilu puolessa välissä matkaa.

Tällä kertaa mies selviää huipulle asti, vaikka kuolema koputtelee kiipeilijän olkapäätä, kun hänen jalkansa lipsahtaa kohdassa 3:19 .

”Olen onnekas, että olen elossa. Meinasin kääntyä jo takaisin alas, mutta sanoin v*tut, sillä olin tällä kertaa päättäväinen”, mies kertoo.

Katso jännittävä video alapuolelta!

Sanon vielä toistamiseen: älkää kokeilko tällaisia temppuja kotona!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.