Mies kuulee päänsä sisältä rummuttavaa ääntä – menee shokkiin kuullessaan lääkärin diagnoosin

Moni pelkää hämähäkkejä, käärmeitä ja muita olioita jotka voivat purra tai ryömiä sisään pienistä paikoista. Tämä johtuu suurimmaksi osaksi evoluutiosta ja siitä että ihminen on ajan saatossa oppinut pelkäämään ja varomaan myrkyllisiä eläimiä.

Se että korvaan menee edes vettä on jo inhottavan tuntuista – puhumattakaan siitä että sieltä löytyisi elävä ötökkä. 60-vuotias mies oli kuullut päänsä sisältä kummallista rummutusta muistuttavaa ääntä – hän meni lääkäriin ja sai kuulla karmivan diagnoosin.

Kiinasta kotoisin oleva 60-vuotias eläkeläinen sai kokea yllätyksen yön aikana – kaikki oli ollut hyvin, kunnes aamulla hän heräsi ja kuuli erikoista ääntä.

spindeln1

Ääni oli täysin tuntematon

Hänen korvassaan oli jotain, joka piti ”rummuttavaa” ääntä, brittiläinen Daily Star kirjoittaa.

Mies ei ollut ajatellut asiaa sen kummemmin, mutta seuraavana yönä hän oli herännyt ja kuullut saman äänen uudestaan. Mies yritti olla välittämättä äänestä, mutta seuraavana aamuna tilanne muuttui sietämättömäksi ja hän lähti lääkäriin.

spindeln2

60-vuotias kertoi vaivoistaan ja lääkäri katsoi hänen korvaansa löytääkseen ongelman. Ei mennyt kuin muutama sekunti ja lääkäri tiesi mikä aiheutti rummuttavan äänen. Uutinen tuli miehelle täytenä yllätyksenä.

spindeln2

Miehen korvasta löytyi hämähäkki, joka oli muuttanut asumaan korvan sisälle. Rummuttava ääni johtui siitä kun hämähäkki oli liikkunut miehen korvassa – se oli kutonut korvaan myös seittiä. Seitin avulla hämähäkki pystyi suojaamaan itseään vihollisilta sekä pyydystämään mahdollisia ötököitä.

spindeln3

Lääkäri päätti ruiskuttaa vettä miehen korvaan. Hämähäkki saatiin poistettua korvasta ilman sen suurempia ongelmia eikä miehen korva ollut tulehtunut tai vaurioitunut.

The Daily Star -uutisten mukaan lääkäri kertoo nähneensä uransa aikana kaikenlaista, mutta hämähäkki on täysin uusi tuttavuus. Hämähäkki oli selvinnyt lääkärin käsittelystä – tämän jälkeen se oli jatkanut matkaansa etsien itselleen uutta kotia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.