Mies lavasti kidutuksen ja kidnappauksen – syy jätti poliisin ja vaimon täysin sanattomaksi

Mies joutui vankilaan 16 viikoksi lavastettuaan kidnappauksen – mies huijasi raskaana olevaa tyttöystäväänsä, jotta hän voisi mennä ryyppäämään ystäviensä kanssa.

Tuore isä ei myöskään päässyt synnytykseen linnatuomion vuoksi.

”Kidnappaus” sattui tammikuussa, 2018, kun Blackpoolista Englannista kotoisin oleva Leigh Ford, 45, soitti muutaman pilapuhelun tyttöystävälleen. Leigh Ford oli sanonut tyttöystävä, Zoe Doylelle, että hänet oltiin kidnapattu ja tyttöystävän tulisi siirtää kaikki rahansa kidnappaajan tilille, muussa tapauksessa miestä kidutettaisiin.

Tyttöystävä epäili että mies pilaili, mutta Leigh kuulosti todella pelokkaalta ja puhelimesta kuului miehen huutoja. Miehet uhkasivat katkaista Leighin jalat ja kaataa kiehuvaa vettä hänen päälleen. Tyttöystävä suostui lopulta, mutta samalla hän soitti poliisille.

BeFunky-collage

”Luulin aluksi että hän pilaili kustannuksellani”, 35-vuotias Zoe kertoo ja jatkaa:

”Hän kuulosti kuitenkin todella pelokkaalta. Puhelu katkesi ja soi uudestaan. Kuulin taustalta miesten ääniä, he uhkasivat katkaista Leighin jalat ja kaataa hänen päälleen kiehuvaa vettä. He uhkasivat leikata hänen peniksensä irti ja minuun iski paniikki.”

Leigh jatkui huutamista ja rukoili että 35 viikolla raskaana oleva tyttöystävä suostuisi kidnappaajien vaatimuksiin. Niinpä Zoe siirsi kaikki rahansa – 80 puntaa – kidnappaajille, jonka jälkeen hän soitti poliisille. Helikopteri ja panttivankineuvottelija hälytettiin paikalle, sillä tilanne oli kuulostanut vakavalta. Kukaan ei kuitenkaan ilmoittanut Leighistä ennen kuin hän tuli seuraavana päivänä kotiin aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Poliisi odotti häntä, kysyi muutaman kysymyksen, ja pidätti tämän poliisin ajan ja resurssien tuhlaamisesta. Aluksi 45-vuotias Leigh huijasi poliiseja, mutta valvontakameralle tallentunut tilanne jossa Leigh ja hänen ystävänsä kantavat alkoholia ulos viinakaupasta paljasti huijauksen ja Leighin oli pakko tunnustaa.

”Hän tuli seuraavana päivänä oikeudenkäyntiin ja olin hämmentynyt kuullessani totuuden. En voinut uskoa että Leight tekisi tällaista. Hän oli tuhlannut kaikki poliisien resurssit. Hän oli laittanut minut kulkemaan helvetin läpi”, Zoe sanoo ja jatkaa:

”Huvittavinta oli että hänellä oli omaa rahaa. Hän olisi voinut tarvittaessa käyttää niitä. Missään ei ollut järkeä.”

Leigh Ford pyysi anteeksi tyttöystävältään ja kertoi että hänen ystävänsä olivat idean takana. Ystävykset olivat juoneet muutaman, ja Leigh ei toiminut omien sanojensa mukaan järkevästi. Zoe oli niin raivoissaan että hän olisi voinut kuristaa miehensä, mutta hän antoi kuitenkin anteeksi ja vakuutti että Leigh todella rakastaa häntä.

Oikeudenkäynnissä ei kuitenkaan annettu armoa. Ford sai 30,000 punnan sakot poliisien resurssien tuhlaamisesta. Hän sai myös 16 viikon vankeustuomion. Tuomio astui voimaan helmikuussa ja pilailija missasi lapsensa synnytyksen.

Tämä on eriskummallinen tapaus… Pila joka meni pahasti pieleen”, Fordin asianajaja toteaa ja jatkaa:

”Koko kidnap-tarina keksittiin, jotta Ford saisi naurettavan summan rahaa. Hänellä ei ollut aavistusta siitä kuinka poliisi tulisi reagoimaan. Hän toimi yksinkertaisesti typerällä tavalla.”

Miehet tekevät eriskummallisia asioita, jotta he pääsevät pitämään hauskaa ystäviensä kanssa. En ole kuitenkaan koskaan kuullut näin pitkälle vedetystä pilasta…

Jaa juttu ystävillesi, joiden kanssa käyt usein radalla! 😀

Lähde: odditycentral.com 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.