Netissä deittailu on helppoa ja vaivatonta, mutta kaikkeen kannattaa muistaa suhtautua varauksella. Netissä on nimittäin helppo tekaista valokuvia, valehdella ja esittää toista henkilöä.

Etelä-Koreasta kotoisin oleva Yusuf oli liian hyväuskoinen löytäessään unelmiensa naisen Taiwanista. Kaksikko keskusteli netissä ja heidän välilleen alkoi kehittyä parisuhde. Kahden vuoden aikana Yusuf rakastui naiseen ja kaksikko päätti mennä naimisiin.

Yusuf sai kuitenkin kokea elämänsä yllätyksen, kun hän kohtasi tulevan vaimonsa silmästä silmään. Nainen olikin todellisuudessa suunnilleen saman ikäinen kuin hänen äitinsä.

Nainen oli kahden vuoden aikana käyttänyt muiden naisten kuvia huijatakseen Yusufia. Hän varasti valokuvia maskeeraajilta Facebookissa ja lähetti ne poikaystävälleen. Nainen ei myöskään koskaan suostunut käymään videopuhelua Yusufin kanssa.

Ja on varmaan sanomattakin selvää, että kyseisen pariskunnan häät peruttiin ja molemmat jatkoivat omille teilleen.

Luulisi että Yusufin hälytyskellot olivat soineet viimeistään siinä vaiheessa, kun hänen tyttöystävänsä ei suostunut videopuheluun kertaakaan kahden vuoden aikana…

#1 Tässä kuvassa poseeraa Yusuf, mies joka luuli löytäneensä elämänsä rakkauden. 

#2 Tässä on nainen, johon Yusuf rakastui kahden vuoden aikana. 

#3 Kaikki oli kuitenkin valetta…

#4 Yusufin tuleva vaimo olikin hänen äitinsä ikäinen. 

#5 Pariskunta erosi ennen vihkimistä. 

Toivottavasti Yusuf otti tästä tapauksesta opikseen ja toivottavasti nainen sai jonkinlaisen rangaistuksen muiden kuvien käyttämisestä ja törkeästä valehtelusta.