Mies löytää jotain todella erikoista naisen sängyn alta – avaa lattian ei ole uskoa silmiään

Olet ehkä pienenä pelännyt että sänkysi alla on hirviö? Tässä tapauksessa pelko oli aiheellista.

Se että oman sängyn alla elää jokin tai jotain on itsessään karmiva ajatus – ei olekaan ihme että aiheesta tehdään edelleen kauhuelokuvia.

Yhdysvaltain Lousianan osavaltiosta kotoisin oleva nainen oli ihmetellyt ääniä, jotka tulivat hänen sänkynsä alta. Totuus paljastui vasta, kun paikalle saapunut Jeff Horchoff purki sängyn alla olevat lankut ja löysi jotain erikoista.

Tältä naisen sängyn alla näytti. Äänet olivat naisen mukaan voimistuneet viikko viikolta, joten lopuksi hän päätti soittaa ammattilaiselle, joka tulisi tutkimaan asiaa. Tämän jälkeen Jeff saapui paikalle ja osasi aavistaa mistä oli kyse.

Naisen talossa oli aikaisemminkin pörrännyt mehiläisiä, mutta hän ei osannut odottaa että makuuhuoneen lattian alla odottaisi tällainen näky. Jeff löysi lattian alta nimittäin valtavan mehiläispesän.

Jeff onnistui kaiken lisäksi pelastamaan kaikki mehiläiset ja siirtämään niiden pesän muualle. Tämä on hieno asia, sillä mehiläisten kuoleminen on maailmanlaajuinen ongelma, joka voi uhata jopa koko ihmiskuntaa.

Katso oheiselta videolta, kuinka tapaus eteni.

Jaa video, jos olet iloinen siitä että mehiläiset saatiin kuljetettua turvallisesti uuteen kotiin!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.