Pissalla tai kakalla käyminen on täysin luonnollinen asia – kunnes joku alkaa puhumaan toimenpiteen jälkeen käytettävästä veitsestä.

Jokaisen perheellä on erikoisia ja noloja tapoja, joista muut eivät välttämättä ole tietoisia. En ole kuitenkaan koskaan kuullut perheistä, joiden kodeissa käytettäisiin kakkaveistä.

Voit lukea LearnedButt -nimisen Reddit-käyttäjän tarinan alapuolelta:

Minun perheeni kakkaa paljon. Ehkä se on geneettistä, ehkä se johtuu ruokavaliostamme, mutta kaikilta tulee valtavan kokoisia pökäleitä. Jokainen megapökäleen päästänyt ihmisen tietää, että vessanpönttö ei aina pysty vetämään sitä mukanaan. Kakka jää vessanpöntön pohjalle ja vesi ei pysty huuhtomaan ulostetta viemäriin.

Vartuin ja ”kakkaveitsi” oli täysin tavallinen osa perheemme arkipäivää. Kyseessä oli vanha ja ruosteinen keittiöveitsi, joka roikkui pyykinpesuhuoneen seinällä, sitä käytettiin vain siihen tarkoitukseen.

Oli täysin normaalia kävellä vessan ohi ja kuulla, kun joku perheenjäsenistä huusi ”Hei, voisitko tuoda minulle kakkaveitsen”?

Luulin, että kakkaveitsi oli täysin normaali varuste. Sinulla on vessaharja, käsisuihku ja kakkaveitsi.

Kelataan siihen, kun olen 22-vuotias. Olen ystäväni kotona ja on kulunut 1-2 päivää siitä, kun kävin viimeksi kakalla. Kerroin käyväni vessassa ja pinnistin pönttöön valtavan pökäleen. Katsoin alas ja huomasin pökäleen olevan poikittain pöntössä, joten avaan varovaisesti vessan oven ja pyydän ystävääni käymään. Hän saapuu paikalle ja minä pyydän käyttööni kakkaveistä.

”Siis mitä?”

Sinun kakkaveitsesi, minä sanoin. Minä tarvitsen sitä, kiltti.

”Mikä himputin kakkaveitsi?”

Hänellä on luultavasti sellainen, mutta ehkä hän kutsuu sitä hienovaraisemmalla nimellä. Ulosteveitsi? Pönttöveitsi? Selitän hänelle mikä se on ja miksi tarvitsen sitä.

Kaverini hihittämään. Sitten nauramaan. Seuraavaksi muutkin alkavat nauramaan. Käy ilmi, että musiikki oltiin kytketty pois päältä ja kaikki olivat kuulleet keskustelumme. Samalla sain tietää ettei kenelläkään ollut kakkaveistä kotonaan – vain minun mielipuolinen perheeni mielipuolisen kakkaveitsen kanssa.

Minä kerroin tapahtuneesta viime yönä vaimolleni, hän oli samanaikaisesti kauhistunut ja ihmeissään. Hän ei ollut tiennyt mikä kakkaveitsi oli, joten hän oli käyttänyt sitä arkipäiväisissä askareissa.

Onneksi hän ei ollut laittanut sillä ruokaa, vaan avannut paketteja yms.

Hän aikoo hankkia seuraavaksi uuden veitsen.

Mites on, löytyykö sinun asunnostasi kakkaveitsi?

Lähde: reddit.com