Remontit voivat joskus paljastaa huomattavasti suurempia vaurioita ja ongelmia, joihin kukaan ei olisi osannut varautua.

Remonttien aikana tulee olla tarkkana varsinkin silloin, kun porataan, piikataan tai tehdään muita perusteellisia muutoksia. Väärään kohtaan porattu reikä voi aiheuttaa mittavan vesivahingon, jonka korjaaminen maksaa pahimmillaan kymmeniä tuhansia euroja. Omakotitalossa vaurioista eivät onneksi kärsi sentään muut.

Perustukset kannattaa tarkistaa ennen kuin ostaa omakotitalon – tämä esimerkki toimii varoittavana esimerkkinä.

Kuvittele itsesi tilanteeseen, jossa olet vaihtamassa lattiaa ja kunnostamassa juuri ostamaasi kotia. Päätät samalla tarkistaa talosi pohjan ja varmistaa ettei siellä esiinny suuria määriä hometta, kosteusvaurioita tai muuta ikävää. Ja seuraavaksi tulee yllätys, jota et olisi koskaan edes halunnut kuvitella…

Tässä tapauksessa kävi pitkälti näin, kun omakotitalon ostanut mies päätti tarkistaa talonsa perustukset remontin aikana. Näky oli suorastaan karmaiseva: laajat kosteusvauriot, home ja hengenvaarallisen huonosti tehdyt tukirakenteet muuttivat tavallisen remontin painajaiseksi.

Voit katsoa alta kuvia, miltä omakotitalon alapuolella näytti.

#1

1

#2

2

#3

3

#4

4

#5

5

#6

6

#7

7

#8

8

#9

9

#10

10

Jaa juttu, jotta ihmiset muistavat olla tarkkoina suurten hankintojen kanssa! 

Lähde: izismile.com