Ennen vanhaan piti syödä hyvin ja treenata kovaa, jotta legendaarinen ”sikspäk” tuli esiin. Elämme kuitenkin vuotta 2021 ja nykyään ”vatsalihakset” voi hankkia myös plastiikkakirurgin luona.

Miehet käyvät tänä päivänä yhä useammin ja useammin plastiikkakirurgin luona korostamassa miehisiä piirteitään. Vatsa-, rinta ja käsilihasten korostaminen tai muokkaaminen ei olekaan mitenkään epätavallista ja trendi yleistyy vauhdilla.

VICE haastatteli kahta miestä

VICE:n tuottamassa lyhytdokumentissa tutustutaan kahden amerikkalaismiehen kosmeettisiin toimenpiteisiin, joiden tarkoituksena on tuoda esille heidän miehiset piirteensä.

Toinen miehistä haluaa itselleen näkyvät vatsalihakset eli sikspäkin. Mies on treenannut kovaa ja syönyt omien sanojensa mukaan hyvin, mutta tuloksia ei ole tullut. Niinpä hän menee plastiikkakirurgin luokse, jossa ylimääräinen rasva imetään pois hänen vatsalihastensa päältä.

Miehet käyvät tänä päivänä kolme kertaa enemmän plastiikkakirurgilla kuin 20 vuotta sitten, tosin harva on valmis kertomaan siitä avoimesti.

Olisitko sinä valmis menemään leikkaukseen, jotta saisit vatsalihakset esiin?

Jaa uutinen Facebookissa, jos et menisi leikkaukseen pelkkien kosmeettisten tavoitteiden saavuttamiseksi.