Mies osti varaston 440 eurolla, mutta sen sisältö oli tuhansia kertoja arvokkaampi.

Aarteenmetsästäjä huusi itselleen varaston ja löysi sen sisältä 7,5 miljoonaa dollaria käteistä eli noin 6,5 miljoonaa euroa.

Uskomattoman löydön paljasti Yhdysvaltalaisen reality-tv-ohjelman Storage Warsin juontaja, Dan Dotson.

Tapaus tuli ilmi Kaliforniassa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa, johon Don osallistui. TV-juontaja kertoo että varaston ostaja oli lähestynyt häntä ja kertonut uskomattomasta löydöstä.

Kuva ei liity tapaukseen
Kuva ei liity tapaukseen

Twitteriin julkaistulla videolla Dan sanoi:

”Vanhempi aasialaisnainen viereisessä pöydässä katsoi minua jatkuvasti ja näytti aivan siltä kuin hän haluaisi kertoa minulle jotain. Lopulta hän käveli luokseni ja kertoi aviomiehestään, joka työskentelee miehen kanssa joka oli ostanut minulta varaston 500 dollarilla ja löytänyt sen sisältä kassakaapin. Paikalle kutsuttiin ammattilainen, jonka tarkoitus oli avata kassakaappi – hän ei kuitenkaan saanut sitä auki. He kutsuivat paikalle seuraavan ammattilaisen joka sai kassakaapin auki – kassakaapit ovat yleensä tyhjiä, mutta tämä ei kuitenkaan ollut. Sen sisällä oli 7,5 miljoonaa dollaria eli noin 6,5 miljoonaa euroa.”

TWITTER/DAN DOTSON
TWITTER/DAN DOTSON
TWITTER/DAN DOTSON
TWITTER/DAN DOTSON

Varaston alkuperäisen omistajan asianajaja otti yhteyttä onnekkaaseen ostajaan ja pyysi häntä näyttämään löydön, Dan kertoo The Blast-sivustolle.

Asianajaja tarjosi 600 tuhannen dollarin palkkiota huudetusta varastosta, mutta onnekas ostaja hylkäsi tarjouksen.

Asianajaja teki kuitenkin toisen tarjouksen, joka oli 1,2 miljoonaa dollaria – varaston ostanut henkilö hyväksyi tarjouksen ja palautti loput rahat alkuperäiselle omistajalle.

TWITTER/DAN DOTSON
TWITTER/DAN DOTSON

Varaston alkuperäisen omistajan nimeä ei olla julkaistu.

Dan ihmettele, kuinka joku on voinut jättää varastoon niin valtavan määrän rahaa.

”7,5 miljoonaa varastossa, en usko että unohdat sellaista summaa, mutta ehkä rahat olivat jonkun toisen, en tiedä”, Dan kertoo ja hänen vaimonsa, Laura, jatkaa:

”Luottokortti oltiin kulutettu loppuun, ehkä he muuttivat, ehkä kyseinen henkilö joutui vankilaan – kukaan ei tiedä, kuka rahojen oikea omistaja on.”

TWITTER/DAN DOTSON
TWITTER/DAN DOTSON

Olisitko palauttanut löytämästäsi summasta suurimman osan takaisin?

Jaa uutinen Facebookissa, jos olisit pitänyt kaikki rahat!

Lähde: TheSun.co.uk